Rigtig godt nytår fra Team ChriChri!

Vi er SÅ klar til at sige farvel (and talk to you never) til 2020, og til at springe ind i 2021, med krydsede fingre for, at det nye år bringer knap så mange uforudsete overraskelser med sig. 

2020 har været et hårdt år for de fleste. For sundhedspersonalet, der har løbet ekstra hurtigt og arbejdet endnu mere end de plejer, for alle dem, der har været ramt af corona, på enten den ene eller den anden måde. For alle de forretninger, der har måtte holde lukket i længere perioder af gangen, og vi kunne blive ved, for det er vist de færreste, der ikke har følt, at 2020 var et udfordrende år.

Vores lille redaktion har heller ikke set os fri for nogle udfordringer ifbm. corona. Men vi står her endnu, og det skyldes udelukkende jeres opbakning! Vi er en lille selvstændig virksomhed, så derfor er vi afhængige af, at folk køber vores magasiner og læser vores artikler – det er I heldigvis gode til, og vi håber, at støtten vil fortsætte ind i det nye år <3

Hvis du vil have lidt hjælp til, hvordan du skal tilbringe din nytårsaften, så har vi lavet en lille oversigt her:

Vi håber, at du får en rigtig dejlig nytårsaften, omend den nok er lidt anderledes, end den plejer at være. Og at vi ses i det nye år.

Rigtig godt nytår!

xoxo Team ChriChri og Christiane

Pssst… Vil du støtte Team ChriChri kan du købe det nyeste ChriChri Magasin HER eller blive abonnent HER

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Luksusfastelavnsboller

IngredienserBoller 2.5 dl. Sødmælk 80 g. smør 30 g. gær 70 g sukker 1 tsk. stødt kardemomme 2 tsk. vanillesukker 0.5 tsk. salt Ca. 450