[single_post_category_name]

Redaktionens bedste rejseminde

Fra elskovsferie i Tokyo, til interrail igennem Europa og partyferie i Paris. – Reaktionens ferieminder er mange. Her giver vi dig et indblik i de øjeblikke, som har betydet mest for os.

Christiane // Editor-In-Chief

Mit bedste ferieminde er…

Klart Toyko i 2009, med min mand eller daværende kæreste Liam. Vi havde været sammen i en 4 måneders tid. Da vi landede tog vi direkte til en tatovør og fik begge tatoveret C&L på ringfingeren. I know ! vildt – Jeg havde ingen tatoveringer i forvejen, men lige der var jeg ung  og forelsket.  Det blev til en meget smuk tatovering. Jeg tegnede den og det er en tatovering der er meget betydningsfyldt for mig dan dag i dag. Derudover var vi ude og spise fugu fisk, en dødbringede fisk, som folk dør af at spise hvert år i Japan. Den har en giftkirtel og skærer kokken den forkert, kan giften sprede sig ud i fisken og det vil være dødbringende at spise den. Vi overlevede og fejrede det ved at synge karaoke. Den næste dag havde vi bord på Algarve restauranten, hvor vi skulle prøve at spise verdens dyreste bøf! det var en oplevelse i sig selv, som jeg kan skive et helt oplæg om en anden dag.  Jeg elsker Toyko – har været der 3 gange og det er simpelthen den vildeste by. Så anderledes, vild og fantastisk!

Carina // Assisterende Project Manager

Mit bedste ferieminde…

Er helt umuligt blot at skrive 6 linjer om… Jeg har været så heldig, at have været på ret mange storslåede ferier: Backpacking stort set hele verden rundt, safari i Afrika og roadtrip i Californien, for bare at nævne et par stykker. Alligevel er der en, der står lysende klar i min erindring: For et par somre siden tilbragte jeg seks uger i Paris med mine bedste veninder. Vi havde lejet en lejlighed i midten af Saint-Germain, og levede som de vildeste Parisiennes den sommer. Hver uge kom der nye veninder på besøg fra København, og den stod på vin, mad, kultur og ikke mindst dates i massevis. Det var en lang fest!

Caroline // Project Manager

Mit bedste ferieminde er…

Ved ikke helt om det tæller som et ferieminde.. Men da min søster fik min nevø var vi taget til Paris (hvor min søster bor) for at være med – og det var bare den bedste oplevelse nogensinde. At holde baby Carlo i mine arme – der kunne diverse solnedgange, gourmetmiddage og Unesco World Heritage byer altså ikke være med. Hvis jeg skulle nævne et mere konkret ferieminde, var det ret så fantastisk at flyve med luftballon i Mexico, som min kæreste havde arrangeret da vi var der i februar.

Maria // Art Director

Mit bedste ferieminde er…

Fra min tur til Paris. En by jeg længe havde ville besøge, men som jeg aldrig fik taget mig sammen til at bestille en rejse til. Men sidste år fik jeg endelig mit første møde med byen, og det bliver bestemt ikke mit sidste.  Vi gik Paris’ gader tynde, spiste croissanter og macarons, drak vin i spandevis og shoppede en masse. Det er umuligt for mig at nævne et enkelt mindre fra Paris, for rejsen var bare helt fantastisk og fyldt med masser af gode og solrige oplevelser.

Mette // CCO

Mit bedste ferieminde er…

En road-trip op igennem Europa. Vi – min kæreste og jeg, samt en frisk franskmand og en hidsig mexicaner – Rejste fra Barcelona, hvor vi havde boet i 7 måneder, op igennem Europa. Vi besøgte venner vi havde fået i Barcelona, vi boede på hostels i Brugges, store hoteller i Belgien, en enkelt camping plads i Amsterdam(!) og sågar en herskabslejlighed, af en sådan kaliber, at man kun tror det findes på film, i Paris, indtil min far hentede os i Hamburg og kørte os hjem til København – Uden en krone på lommen men med et meget rigt hjerte.  

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide