Jeg ville vælge Thailand frem for Maldiverne!

Jeg ville vælge Thailand frem for Maldiverne… OG så Whiskas selvfølgelig. 

Når det kommer til en luksus strandferie, ville jeg vælge Thailand over Maldiverne (I kid you not!!!)

Jeg har været på Maldiverne, og det var fantastisk. Jeg var på Six Senses i Laamu, Maldiverne, fuldstændig vildt sted – altså ren idyl. Maldiverne er som på billederne, man får, hvad man ser – og mere til.

Men når det er sagt……. Alle ressorter, stort set, ligger på en ø. Sin egen lille bitte ø midt ude i ingenting. Du er omringet af hav – et kæmpe hav uden land i sigte.

Og det var her, det gik lidt galt for mig. Jeg fik sgu lidt klaustrofobi for at sige det mildt.

Jeg boede i en water bungalow – den yderste og dyreste selvfølgelig. Når man nu er taget til Maldiverne, så skal den også have, så hatten passer. Hytten var placeret således, at man ikke kunne se nogle andre bungalows – der var kun vand i sigte.

Og det er her, at jeg liiiige bliver lidt kylling agtig, for der er noget, for mig, faretruende ved at bo på en lille bitte ø midt ude i ingenting. Hvor det højeste punkt er 5 cm. Naturens magter og havets kræfter er lige der – og omringer dig i dens reneste form. Man kommer til at tænke på tsunamien,der tilintetgjorde dele af Sri Lanka, nabo landet, og den globale vandstigning der i fremtiden vil gøre Maldiverne ubeboelig.

Der sidder man så, midt i dette paradis, og ja det er fantastisk, men så når tordenen sniger sig ind om natten, og der er sort af skyer, og en vind så kraftig, så trækker man lige vejret en ekstra gang og tænker – shit.

For jeg skal hilse at sige, at det altså virkelig godt kan blive storm og regnvejr om natten på Maldiverne, og lige lidt hjalp det, at jeg den første aften lå trygt i en hængekøje i deres udendørs jungle cinema og skulle se aftenens film. De valgte så at vise Poseidon, om luksuslineren der er midt i Nordhavet, og rammes af et frygteligt uvejr og en kæmpe bølge der får skibet til at kulsejle! Hvem pokker vælger også den film??!!!! Bare lige så man kan mærke, at man lever eller hvad??!!! 

Maden og priserne

På Maldiverne dyrker de ikke særlig mange råvarer – som i ingen nærmest. Der er jo kun sand, og på hovedøen Male er den højeste hastighed, man må køre i bil 25km/t . Bare lige så I får et billede af, hvor småt det hele er. Dvs. alt mad er importeret. Frugt, grønt etc. Dog har de fisk – masser af lækker fisk. Men jeg savnede ligesom noget autentisk. I stedet for at sidde så langt væk hjemmefra og så blive serveret en italiensk menu med vandede tomater. Du kan ikke købe mad nogle andre steder end på dit resort selvfølgelig , så de kan sætte deres pris, præcis som de vil, og det gør de! En cola kan koste op til 80kr!

Aktiviteter

Der er jo ikke meget at lave der midt i ingenting, og det er også det positive, meeeeeen det er også det lidt negative, for man mangler ligesom at kunne tage bare en aften et sted hen eller noget i den stil. Og ja, man kan selvfølgelig bare få massage hver dag, men når den så koster 1700 kr for 60 minutter, så tænker sådan en som mig liiige en ekstra gang over det – og finder på en god undskyldning for at lade være.

For ja Maldiverne er stjernedyrt som udgangspunkt. Hvis man nu er taget hele vejen, vil man jo også gerne bo lækkert.


Så hvorfor ville jeg vælge Thailand?

– For samme pris får du tredobbelt så lang en ferie. Du kan få massage når som helst, hvor som helst. De har madkultur. De har også strandene, der er fantastiske – du skal bare finde dem. OG så er der noget at lave.

Men men men, det skal siges, at jeg havde en fantastisk ferie til Maldiverne, og altså det er ikke fordi, jeg ikke ville tage til Maldiverne igen. Jeg vil blot sige, at skulle jeg vælge mellem luksus i Thailand eller luksus på maldiverne, så ville jeg vælge Thailand – det er mere mig.


Maldiverne skal selvfølgelig opleves, hvis man har råd, og snorkler eller dykker man, så er det jo heaven on earth. Jeg siger da heller ikke nej, hvis der pludselig ligger en billet foran mig!

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Disse godter er perfekte til Påsken

Denne artikel indeholder ikke betalt reklame, men indeholder produkter som vi har modtaget til gennemgang på redaktionen.  Med påsken lige om hjørnet har vi samlet

Nem og billig påskedessert

Ingredienser2 kugler citronsorbetis (eller en anden is, du elsker) En Fanta Lemon No Sugar eller Fanta Orange No Sugar Et højt glas Et sugerør En skive

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er