[single_post_category_name]

Turen går til Tokyo: Rejseguide & 9 gode tips

På ChriChri elsker vi at rejse og har været så heldige at få en skøn rejse guide til Tokyo fra Julie Pallesen. 24-årige Julie Pallesen, startede bloggen This Way i januar 2014, hvor hendes vision bag bloggen var at inspirere verden gennem rejser og mode. Ved siden af bloggen læser hun en kandidat på Copenhagen Business School samt arbejder som model. Hun rejser meget med hendes arbejde og har bl.a. boet i Paris, London, Tel Aviv, Barcelona mm.

_________________

Her får du Julie’s bedste tips og en guide til Tokyo

Dette var mit første besøg til Tokyo, og helt sikkert ikke mit sidste. Byen er helt fantastisk og viben er postitiv. Jeg må nok indrømme at jeg ikke har fået bedre mad end jeg fik i Tokyo. De tilbereder enkelt men meget smagligt.

Japanere er behagelige og hjælpsomme mennesker. Alt fungerer og du føler dig ikke som “lost in translation”. Byen byder på mange ting og jeg fik oplevet en masse på fem dage.

LÆS OGSÅ: Insider Guide: Istanbul

 

Spisesteder

By The Sea Restaurant i Shibuya var en helt fantastisk oplevelse. Det er en lille restaurant med plads til omkring 30 mennesker. De har tre menuer du kan vælge imellem og derefter får du serveret dele-retter til bordet. Du skal ikke være bange for ikke at blive mæt, for du får alt for meget, men alt smager fantastisk. Vi valgte “the seasonal menu” hvilket blev omkring (300 dkk. inklusiv drikkevarer).

Park Hyatt Hotel har en helt fantastisk bar på 52. etage. Her kan du tage en drink samt nyde udsigten over hele Tokyo.

LÆS OGSÅ: Insider Guide: Rom

Aman Hotel er et superluksuriøst verdenskendt hotel. De har en restaurant som ligger i en hyggelig have hvilket er et besøg værd. Drik en eftermiddags kaffe eller “Matcha Te”, som er den populære (og ikke mindst sunde)  japanske drik.

 

Shopping

I området, Shibuy-ku ligger der en masse forskellige fede butikker. Der er både traditionelle japanske butikker hvor du kan købe en kimono eller tørklæder, samtidig med at der ligger luksuriøse mærker som, Saint Laurent, Isabel Marant mm. Jeg var vild med butikken, Tokyo Style, som havde et mix af japanske og internationale brands. Butikken har en super hyggelig atmosfære og en indbydende café bagerst i butikken.

Isetan er et kæmpe shoppingcenter der ligger i området, Shinjuku. Det er her hvor der bliver solgt allerflest par sko i verden. Japanerne er glade for at shoppe og Isetan er et lækkert sted at shoppe. De har nærmest alle mærker du kan komme på. Jeg købte et par Kenzo espadrilles, som var langt billigere da det er japansk. Japanske mærker er en del billigere i Japan, så man kan godt lave nogle gode kup!

LÆS OGSÅ: Insider Guide: Amsterdam

Uniqlo er japansk og de har butikker over hele byen. Priserne er ikke til at klage over (100 % kasmir trøje til 400 dkk).

 

Hotel

Cerulean Tower Tokyo Hotel var det hotel jeg boede på. Hotellet var lækkert og allermest min udsigt fra 29. etage.

 

Must see

Tsutaya Books er en kæmpe boghandel hvor du kan finde alle slags bøger. Boghandlen ligger i en stor have, hvor folk sidder og arbejder, læser og snakker. Der ligger en Starbucks inde i boghandlen, hvor du kan tage din kaffe to-go og sætte dig i haven og nyde atmosfæren.

LÆS OGSÅ: Insider Guide: New York

 

Tips

Når du skal vælge spisesteder, så gå efter det lokale og hvor japanerne går. De fine og fancy turiststeder serverer ikke nær så god mad som de lokale – de lokale er både billigere og bedre.

Hvis du vil læse – og se mere fra Julie kan du følge hendes Instagram @thisway_ og hendes blog Thiswaybypallesen.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide