[single_post_category_name]

Hold ferie på stranden og ikke på potten

Weee sommeren nærmer sig, og vi længes på kontoret efter sol, strand, palmer, drinks og høj musik i syden! Er du en af de heldige, som skal rejse til eksotiske rejsemål i din sommerferie? Så er vi død misundelige! Men husk at de lokale fødevarer, som du bare MÅ smage, kan få din mave til at opføre sig lidt anderledes.

”Sund fornuft og god hygiejne er to ingredienser, der er vigtige at have med på rejse, derudover kan man supplere med mælkesyrebakterier. De er allerede naturligt til stede i vores egen mave-tarmkanal, og madvarer som yoghurt og andre surmælksprodukter indeholder også mælkesyrerbakterier. Derudover kan man få koncentrerede tilskud af mælkesyrebakterier i kapsler eller tabletter. Disse vil som oftest indeholde nøje udvalgte bakteriestammer samt vitaminer og mineraler,” fortæller Tina Skærlund, produktansvarlig hos Lactocare

”Sund fornuft og god hygiejne er to ingredienser, der er vigtige at have med på rejse, derudover kan man supplere med mælkesyrebakterier”

Det ville næsten være ubærligt at skulle tilbringe dine feriedage indendørs ved kummen fremfor på en liggestol langs poolen med en kold “Sex on the beach” i hånden 😉 Derfor har Lactocare 6 gode tips til dig, så du ikke skal bekymre dig om andet end hvilken bikini, du skal smutte i.

LÆS OGSÅ: Sådan får du fat i en billig 4-stjernet solferie i juni

1. Postevand

Som hovedregel er det bedst at undgå postevand, når man rejser i udlandet. Drik derfor kun flaskevand eller vand, der er kogt eller desinficeret med klor eller jod. Vær desuden opmærksom på isterninger i drikkevarer, da de ofte er lavet af lokalt drikkevand.

2. Tilberedning

Hold dig fra rå eller halvvarmt mad, da det er en guldgrube for bakterier. Maden skal være gennemkogt eller stegt.

3. Hygiejne

God håndhygiejne er altafgørende, hvis du vil undgå bakterier. Hav altid en håndsprit med i tasken og vask dine hænder hyppigt med sæbe – især før måltider!

4. Frugt og grønt

Pas på med salater og frugt som kan være skyllet i lokalt drikkevand.

5. Kød og fisk

Vær opmærksom hvis du f.eks. besøger et lokalt marked. Vælg ikke skaldyr, fisk og kød som har ligget fremme i solen hele dagen – det gælder desuden også restauranter, hvor kødet ligger og frister i udendørs montrer.

6. Gadekøkkener

Gadekøkkener er spændende, men hygiejnen er ofte tvivlsom. Gå udenom disse hvis du har en sart mave.

Lactocare har udviklet de bedste produkter i rejsestørrelse, så de er lige til at hive ned i tasken, uden at de optager noget af det plads, som du skal bruge til dine mange sommer-outfits 😉 Lactocare har udviklet 2 forskellige varianter: “Lactocare Travel(gul) og “Lactocare Stop” (rød), som hver især er tilskud af varmebehandlede mælkesyrebakterier men med hver deres funktion. “Lactocare Travel” giver dig også et tilskud af vitamin B6, som er med til at støtte dit immunforsvars normale funktion og mindsker træthed og udmattelse – hvilket jo er helt perfekt efter en lang flyvetur eller roadtrip 😉 “Lactocare Stop” indtages derimod dagligt i tre dage, hvis du ønsker et hurtigt tilskud af mælkesyrebakterier.

LÆS OGSÅ: 27 ting du får lyst til, når solen skinner

Pakkerne tilbydes helt fra 12 stk. – 60 stk. og fra priser ned til 47,95 kr. – 139,95 kr., så det behøver heller ikke at gå udover dit rejsebudget 😉 Win-win!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide