Sådan får du fat i en billig 4-stjernet solferie i juni

Brænder du efter at tage på en ekstra romantisk strandferie eller måske en venindeferie i sydens sol? Så er en solferie i juni måske løsningen. Og med lidt snilde kan du sagtens komme afsted på et godt 4-stjernet hotel uden at skulle betale en formue.

Du kan komme billigt afsted ved at vælge en afbudsrejse, og jo tidligere du begynder at kigge efter ferien jo bedre. Det kan du blandt andet gøre på rejsesøgemaskinen travelmarket.dk.

Mange har den opfattelse, at afbudsrejser ofte er lig med ferier på dårlige hoteller, og at du aldrig helt ved, hvad du får, og at du kun kan bestille ferien nogle få dage før afrejse. Men sådan er det slet ikke. Her kommer nogle gode bud på, hvordan du får fat i en afbudsrejse af god kvalitet.


Fire fif til den GODE afbudsrejse

Når du skal finde afbudsrejsen til den romantiske strandferie eller venindeturen, får du den bedste rejse til prisen, hvis du følger disse fire råd.

1. Fokusér på hoteller med 4 og 5 stjerner.  Så får du en meget bedre kvalitet og undgår en uspecificeret rejse, hvor du ikke ved, hvilket hotel du kommer til at bo på. Inden du booker, kan du tjekke tidligere gæsters bedømmelser af hotellet på Tripadvisor.

2. Rejser i juni er billige, fordi skolernes sommerferie ikke er startet endnu. Det er nemlig altid billigere at rejse uden for højsæsonen. Og så får du den bonus, at der ofte er færre turisterne på rejsemålet.

3. Hvis du vil vente til sidste øjeblik, så hold øje med vejret i Danmark. Priserne på afbudsrejser stiger, hvis vejret er dårligt i Danmark. Så er der nemlig mange, som gerne vil rejse væk.

4. Der er mange forskellige selskaber, som tilbyder afbudsrejser. Hvis du bruger en rejsesøgemaskine som travelmarket.dk, får du et godt overblik over markedet.


Hvor skal jeg rejse hen?

Mulighederne for solferie i juni er mange, og kun din fantasi sætter grænser for, hvor du kan rejse hen. Her kommer fire klassiske lande til en solferie.

Tyrkiet – 4-stjernet hotel fra 996 kr. | 5-stjernet hotel fra 2.096 kr.
Det absolut billigste sted at tage hen i år er Tyrkiet. Mange vælger Tyrkiet fra på grund af de syriske flygtninge og de bombesprængninger, som tidligere har ramt landet. Hvis du vælger at tage til Tyrkiet, er der rigtigt gode muligheder for at finde førsteklasses hoteller til fantastiske priser.

Bulgarien – 4-stjernet hotel fra 1.346 kr. | 5-stjernet hotel fra 3.446 kr.
En ferie ved Sortehavet i Bulgarien er ofte dobbelt billigt. Ud over at det er billigt at flyve dertil, er det også et af de billigste solrejsemål i Europa. Det giver dig mulighed for at besøge bedre restauranter, end du plejer og dermed gøre ferien endnu mere afslappende og luksuriøs.

Grækenland – 4-stjernet hotel fra 1.443 kr. | 5-stjernet hotel fra 3.598 kr.
Grækenland gør comeback i år efter sidste år, hvor turisterne udeblev på grund af flygtningestrømme og valutakrisen. Grækenland er et fantastisk sted at holde ferie, og hver af de græske øer har sin egen unikke charme.

Spanien – 4-stjernet hotel fra 1.798 kr. | 5-stjernet hotel fra 4.296 kr.
Rejsemål som Mallorca, Gran Canaria og Costa del Sol er gamle danske favoritter. Solferie i Spanien er dog meget mere end grisefester. Vælg et stilfuldt hotel, og din ferie i Spanien er på vej til at blive en ferie i topklasse.

I Travelmarkets søgemaskine kan du finde afbudsrejser til mange flere steder end de nævnte ovenfor. Og jo mere åben du er over for valg af rejsemål, desto større chance har du for at finde det super gode hotel til den billige pris. Måske er det i Nordcypern, måske Abu Dhabi eller Kroatien. Hvem ved, måske ligger der et ukendt eventyr og venter på dig.

Priserne på afbudsrejser ændrer sig hele tiden, så det er ikke sikkert, at du kan finde præcist de samme priser, som er nævnt ovenfor.

Vil du se de billigste afbudsrejser lige nu? Klik her, og få en opdateret tilbudsoversigt hos Travelmarket.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være