Emma Ipsen: Pink is the New Black

Facts


Pink is the New Black

Ejer: Emma Ipsen, 17 år 

Holder til på Nexø havn fra slut juni til start august fra kl. 12-16

Skal du til Bornholm i sommerferien? Så synes vi, at du skal besøge den 17-årige Emma Ipsens fineste lyderøde foodtruck, der står og stråler så fint på Nexø havn i sommerperioden.

– Det startede som en drøm, jeg havde, om at sælge et produkt jeg kunne stå 100% inde for. Jeg har altid været drevet af at gå mine egne veje, og når først jeg får en ide, så fører jeg den ud i livet.


“Det startede som en drøm, jeg havde, om at sælge et produkt jeg kunne stå 100% inde for. Jeg har altid været drevet af at gå mine egne veje, og når først jeg får en ide, så fører jeg den ud i livet”

Den flotte lyderøde vogn er købt i Kina for Emmas opsparing, hvor hun nu bl.a. sælger lækre hjemmelavede donuts, økologisk caffe latte, espresso, americano og en sukkerfri icetea med smag af æble og lakrids. 

– Jeg går op i kvalitet, og jeg stræber efter, at alle mine kunder får en varm donut i hånden, og en fantastisk kaffe-oplevelse.

“Jeg går op i kvalitet, og jeg stræber efter, at alle mine kunder får en varm donut i hånden, og en fantastisk kaffe-oplevelse.”

Vi er fuldstændig vilde med Emma og hendes lyserøde foodtruck! You go girl!

LÆS OGSÅ: På ferie med familien

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet

Gaven til mændene i dit liv

Annonce The-Basics.dk er en dansk webshop, der har specialiseret sig i undertøj og strømper til mænd. Tøjet sælges i praktiske flerstyks pakninger og leveres hurtigt