Life&Beyond

Sådan scorer du på rejsen i Europa

Skal du nyde efteråret med veninderne i et af Europas smukke hovedstæder? En weekendtur til en storby, er en perfekt lejlighed til at have en lille ferie-romance. Men hvordan scorer du egentlig ham den søde franskmand? Og er det virkelig rigtigt, at vejen til en italieners hjerte går gennem maven? Vi guider dig rundt i datingjunglen i Europas mest populære weekenddestinationer.

Frankrig:
Hvis du har udpeget dig en sød franskmand, som du gerne vil i nærkontakt med, bør du stille ham spørgsmål om franske traditioner, kulturen, og især diskutere det franske køkken. Bed om forslag til gode vine (franske, selvfølgelig). Franskmænd er ofte meget følsomme og filosofiske individer, så læs om Jean-Paul Sartre og Simone de Beauvoir inden daten, så er den hjemme!

Læs også: Top 10: Her er Europas mest flirtevenlige lufthavne

Storbritannien:
Briter er ikke vant til solskin, men på daten vil de smelte af varmen fra et bredt smil og ægte latter. Vær åben, lav sjov og grin højt – det er endda tilladt at drille din date lidt (hvis bare du ikke tager dig selv for højtideligt). Men gør det med stil – smarte jokes og små stikpiller falder i god jord, mens grove kommentarer får den kolde skulder.

Italien:
Få folkeslag i verden kan prale med samme selvsikkerhed og stolthed som italienerne. De elsker alt ved deres kultur og især den traditionelle italienske mad. Så hvis du vil være sikker på at få en italiener til at falde for dig, skal du kunne din carbonara og risotto. Det er et stort plus at kunne et par italienske fraser, og det samme gælder vigtige historiske begivenheder! Så hvis du kan lire et par facts fra guidebogen af over en spaghetti bolognese, så burde den italienske charmør være så godt som din!

Læs også: Insider Guide til Berlin: Byen der har det hele

Tyskland:
Tyskere elsker punktlighed, så sørg for ikke at komme for sent til din date! En god måde at varme din date op på er at give den første omgang øl og snakke om fodboldspiller Bastian Schweinsteiger (Google kan hjælpe her, hvis du er i tvivl om, hvem manden er) og helt generelt om Tysklands indsats i fodbold-EM i sommer. Hvis du er helt lost på fodboldfronten, så gå all in på de gyldne dråber. Tyskerne kan ikke stå for en kvinde som kan værdsætte en god øl (eller to).

Kilde: Happn

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *