[single_post_category_name]

Top 10: De hotteste rejsedestinationer i 2017 

Går du med en lille drøm om at komme ud og rejse i 2017? Så er du ikke den eneste! Næste skridt er at tage springet og faktisk gøre noget ved det. Få bestilt de flybilletter, så du kan komme ud og opleve verden og få én på opleveren, så det nye år, bliver året du virkelig vil huske. Her får du en guide til de 10 hotteste rejsedestinationer i 2017, hvor du virkelig kommer ud over Danmarks grænser. 

LÆS OGSÅ:10 råd til at rejse alene

1. Georgien 
Hvis der er noget dette land er kendt for, er det deres overraskende gode vin, hvilket vi selvfølgelig er fan af, her på redaktionen! Udover det, er der et væld af kulturhistoriske minder, hvor der er fri mulighed for at lege den kulturelle turist. Så ønsker du frisk luft og åbne vidder, så er dette landet du skal rejse til. 

2. Oman
Oman byder på fantastiske landskaber, skønne strande, en gæstfri befolkning og en hovedstad gennemsyret af historie. I modsætning til Dubai, er Oman mere ”natural beauty’. 

3. Langkawi, Malaysia
Thailand og Vietnam vinder i manges hjerter, hvor Malaysia desværre godt kan blive glemt lidt. Der skrives desværre, da dette land har lige så meget at byde på. Eksotisk varme, smuk natur, azurblåt vand og en masse historie, er blot nogle af de fantastiske ting, du kan opleve i Langkawi. 

4. Madagascar
Denne afrikanske ø er drømmedestinationen for den dig der elsker at tilbringe tiden udenfor i naturen. Du vil helst sikkert få travlt med alle de fantastiske udendørs oplevelser der er at foretage sig. Vi er i hvert fald helt solgt her på redaktionen. 

5. Sri Lanka
Sri Lanka har egentlig været en drømmedestination for mange, de sidste fem år, og er det igen i 2017. (Med god grund ville vi mene!) Det siges blandt andet, at Sri Lanka ses som værende det næste store ”hot wellness escape” – hvad siger i til det? 😉

6. Trinidad og Tobago
Trinidad and Tobago er et sydamerikansk land beliggende i det caribiske hav. En ferie hertil kunne bestå af dans natten lang til soca musik, smagning af deres nationale retter, en tur i junglen eller blot en dag ved de fantastiske strande. 

7. Idaho
Idaho er en delstat i USA. Dette er også landet du skal tage til, hvis du er udendørsmenneske, der elsker at vandre, campere, se vulkaner eller blot se den smukke natur. 

8. Jordan
Endnu en destination, til de dejlige outdoors lovers! Jordan er kendt for at være et mindre ørkenland, hvor du kan gå på opdagelse og opleve gamle byer og beduiner.  

LÆS OGSÅ: På ferie med den bedre halvdel

9. Århus
Hov! Det er vidst en destination, du i hvert fald kender til. Århus vil i 2017 ligge under navet ”den nordiske stjerne”. Der er en masse at opleve i byen, så det er bare om at gå i krig med ferien (også selvom det er inden for landets grænser.) 

10. Colombia 
Dette farverige og spændende land er klart et besøg værd! Der er så meget at opleve rent kultureltmæssigt, historisk og naturmæssigt. 

 

Kilde: www.vogue.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide