Vi drømmer os væk til Dubai  

Leder du efter en ferieoplevelse der har alt fra glitrende skyskrabere, til kulturelle seværdigheder, hvor du kan tage billeder der er Instagram-værdige? Så er Dubai det rigtige sted for dig at rejse til! Det er stedet der hurtigt er blevet en populær rejsedestination, og det er af alle de rigtige grunde. Er du lige så klar til at pakke kufferten som os? Læs videre og få en perfekt guide, hvis din næste tur går til Dubai. 

LÆS OGSÅ: De 10 mest romantiske getaways til dig & din elskede

Sæt dig godt til rette og læs den ultimative guide til Dubai. Oplevelsen starter allerede i flyveren, da det klart, er en del af turen!

Ting du skal pakke med i kufferten: 
Fugt til huden
Hvis du har været ude at flyve før, er du allerede bevidst omkring hvordan flyveturen får din hud til at blive kedelig og mærkelig. Så forkæl dig selv med en lille opfrisker i løbet af flyveturen med en Facial Mist, der giver fugt til huden og hjælper makeuppen med at sætte sig smukkere. 

Vi anbefaler Acai Facial Mist i rejsestørrelse fra Rudolph Care, køb den her!

Fugt til læberne
Ligesom at huden får trang til fugt, gælder det samme læberne. 

Her anbefaler vi Elizabeth Arden Eight Hour Lip Stick SPF 15. Køb den her

En god bog
Hvis der er noget vi sætter pris på her på redaktionen, er det at fordybe os i en god bog, og det er der i hvert fald massere af tid til på flyveturen. 

Her anbefaler vi bogen ”Vær til stede” af Amy J.C. Cuddy der handler om dét, at være mere nærværende. Læs mere om bogen her og køb bogen her

Killer swimsuit! 
Når du lander på Jumeirah stranden, er det en nødvendighed med det lækreste badetøj! 

Her anbefaler vi en lækker badedragt fra Billabong. Køb den her. 

Sidst men ikke mindst, stilletter og kjoler i lange baner, til nattelivet i Dubai!

Køb stilletter her og kjole her.  

Hvor skal du spise?
Restauranterne i Dubai er drømmen for dig, der elsker god mad! Det er nemt at finde gode spisesteder i Dubai, da der er nok restauranter at vælge imellem, til enhver smag! 

Vogue Café i Dubai Mall er bestemt populær på Instagram, især deres store Vogue skilt, du ikke kan undgå at få øje på. På denne café spiser man ved de flotteste marmorborde og resten af indretningen er så fin og stilet. 

Hvis man er til mexikansk mad, findes der ingen bedre alternativer end den der hedder Maya Mexican Kitchen and Lounge som ligger i Dubai Marina. 

COYA Restaurant Dubai er en latin amerikansk der bare skal besøges. Omgivelserne og indretning er så smuk og maden har en smag, du sent vil glemme. TIPS: husk at bestille bord. 

Man skal desuden være opmærksom på at det er svært at købe alkohol på mange restauranter. De restauranter som sælger alkohol, de ligger oftest på hoteller. Men man kan alle vegne bestille deres såkaldte ”mocktails” som er virgin cocktails.

Foto: Maria Pedersen

Hvad skal du lave i Dubai?
Mulighederne i Dubai er mange! Vi har håndplukket et par af de ting vi ville være klar til at opleve, hvis turen gik til Dubai. 

Hvis du ønsker at finde din rigtige kulturelle side frem, så skal du ikke snyde dig selv for en tur i den gamle bydel Bur Dubai. Her anbefales det at tage en ”abra” en traditionel træbåd, der giver dig muligheden for at opleve og suge så meget ind som overhovedet muligt. 

Et andet sted du bare må opleve, er Dubai Mall, stedet hvor man får alt, en kvinde nu har brug for 😉 Et alternativ kunne være Souk Madinat Jumeirah, som er super hyggeligt og autentisk marked, hvor man finder cafeer og butikker. Udover det, loves der en fantastisk udsigt over de smukke arkitekturer, underholdning og et spændende natteliv.

Du har helt sikkert hørt om Burj Khalifa! Hvis ikke, så er det en skyskraber, der med sine 828 meter, er verdens højeste menneskeskabte struktur, der nogensinde er bygget! Der er vist ikke så meget mere at sige, end at det er en bygning, der bare skal opleves! 

Ønsker du, at der skal mere fart på, anbefales det, at tage på ørkensafari. Her er der både mulighed for sandboarding, kamelridning eller en vild køretur i klitterne. Vi ved ikke med jer, men det lyder i hvert fald som oplevelser man sent ville glemme. TIP: medbring eventuelt en cardigan hvis du skal være i ørkenen om aftenen, da der hurtigt bliver køligt, når solen først går ned. 

Trænger du blot til en afslapende dag, er det her oplagt at tage fat om badehåndklædet og lægge dig ned på Jumeirah Beach og bare lade solen gøre sit! Krystalklart vand, hvidt sand og en udsigt ud over byens flotte skyskrabere, behøver vi sige mere? 😉  

Foto: Maria Pedersen 

Kilde: Purewow.com

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være