[single_post_category_name]

9 fantastiske destinationer, som burde være på din bucket list

Har du endnu ikke planlagt din næste rejse? Så har vi samlet 9 fantastiske destinationer, som alle brude være på din bucket list. Se listen igennem og drøm dig væk til de smukkeste steder i verden.


1. Pink Lake, Australien
WOW – siger vi bare!  Det er det smukkeste syn der vil møde dig, når du besøger det lyserøde vand i Australien – et syn, som du ikke finder mange steder i verden.


2. Den kendte kærlighedsvæg, Californien
 
Du har muligvis allerede set den fine Love Wall på Instagram, men kunne det ikke være fedt, at besøge den i virkeligheden? Væggen er lavet af kunstneren Curtis Kuling, som eftersigende skulle have lavet flere kærlighedsvægge rundt i verden. 


3. Havana, Cuba
Vi elsker alle de smukke farver, som Havana har at byde på. Selve byen er nærmest et mesterværk i sig selv. 


4. Iguazú Falls, Argentina
Det smukke vandfald Iguazú Falls er et must-see, hvis du er i Argentina. Det breder sig ud over 2,7 kilometer, og er helt sikkert et besøg værd.


5. Kawasan Falls, Filippinerne
Drømmer du om at besøge et hemmeligt paradis? Så er Badian Cebu helt sikkert et sted for dig. Tag et dyb i det smukke vand eller shop dig fattig i de lokale små bikse rundt i området.  


6. Umpqua Hot Springs, Oregon
Trænger du til at komme væk og slappe af? Så skal du besøge The Umpqua Hot Springs i Oregon. Hop i de varme bade og nyd udsigten!


7. Humanity Lake, Peru
Efter at have savlet over Sandies fantastiske billeder fra Peru, skulle Humanity Lake helt sikkert også med på listen – så smuk en natur!


8. Koh Pha Ngan, Thailand
Tag på en afslappende ferie til det smukke Koh Pha Ngan i Thailand. Her kan man ikke andet end at nyde den fantastiske udsigt – og gerne med en drink i hånden.


9. Kabupaten Gianyar, Bali
Tag på en spirituel rejse, og besøg templet Pura Tirtha Empul i Gianyar. Et tempel, hvor de lokale kommer for at rense sig selv i helligt vand.

Kilde: elledecor.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide