Her er din guide til de bedste yogaoplevelser i Sydøstasien

Nordthailand – Chiang Mai

I Nordthailand finder du skønne Chiang Mai. Til trods for at Chiang Mai er Thailands næststørste by, er det stadig roen, der hersker. Her kan du opleve smukke templer, få opladet dine batterier, og gå på afslappende vandringer i den skønne natur.

Ophold:
Find din indre ro med et yoga-retreat ved Ruen Come In eller Mala Dhara. Begge retreats byder på en autentisk atmosfære og smukke, afslappende omgivelser. Læs mere om Ruen Come In her eller om Mala Dhara her.

________

Læs videre og se hvor du skal tage hen i Sydindien.

<< FORRIGE LÆS VIDERE >>

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide