Her er din guide til de bedste yogaoplevelser i Sydøstasien

Sydindien – Kerala

Delstaten Kerala i Sydindien betegnes som ayurvedaens vugge, da det var her, at den tusind år gamle sundhedsvidenskab opstod og fortsat praktiseres efter de gamle traditioner. Vælger du et yoga-retreat i denne del af Indien, vil ayurveda uundgåeligt indgå som en del af dit ophold.

Ophold:
Få ro i sindet, og afgift din krop med et yoga-retreat ved Agnihotra Yoga eller School of Yoga Vidhya. Begge retreats byder på ayurvediske behandlinger og måltider samt skønne tropiske omgivelser. Læs mere om Agnihotra Yoga her eller om School of Yoga her.

LÆS OGSÅ: Disse 3 destinationer topper hitlisten blandt danskerne 

<< FORRIGE

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og