[single_post_category_name]

Undgå turismen: Her er de bedste tips

.Er du lige som os træt af turister, når du skal på den årlige sommerferie? Drømmer du om at rejse og mærke lokalsamfundet? Opleve skjulte skatte, en fantastisk natur samt at opnå en helt unik oplevelse? Så har vi nedenfor samlet vores bedste tips til dig som ønsker en rejse fyldt med charme og personlighed.

Vælg den rigtige rejsearrangør
Det er en super god idé at rejse med en rejsearrangør, da de kan være behjælpelige med rigtig mange ting undervejs, samt inden. En af de rejsearrangører, som vi er faldet pladask for her på redaktionen er Eliza was here, som er et nyt ansigt i den danske rejsebranche. Eliza er en rejselysten kvinde der bevæger sig væk fra masserne og de typiske ferieområder. Hun opsøger enestående steder i middelhavsområdet, oftest i de lande vi alle holder af. 

Alle ferieboliger på Elizawashere.dk er besøgt af Eliza, og hun kan derfor garantere for et skønt ophold i autentiske omgivelser, hvilket er vigtigt for os, når vi rejser. Du skal se Eliza som den gode veninde, der anbefaler dig alle de gode steder rundt i verden. En veninde, som sætter pris på gæstfrihed, entusiasme og personlighed.
Hos Eliza was here er der altid en swimmingpool eller strand i nærheden af indkvarteringerne, så det er altid muligt at få sig en forfriskende dukkert og solbade. Nogle indkvarteringer tilbyder også madlavningskurser, mens andre giver dig mulighed for at slappe af, mens ejeren kokkererer med friske grønsager fra stedets egne køkkenhaver.

Eliza sammensætter en pakke, hvor fly, indkvartering og billeje altid er inkluderet i prisen. På den måde kan du selv gå på opdagelse rundt i små landsbyer og besøge de gemte strande. Rejserne er perfekte til folk der gerne selv vil på opdagelse, men dog have luksussen af en pakkerejse, hvor alt er sørget for, med friheden af egen bil.

Find den perfekte placering
Hvis du drømmer om at undgå turisme, så sørg for at placere dig væk fra de mest populære strandbyer og destinationer. Bevæg dig i stedet lidt udenfor de populære destinationer, og find den feriebolig, der passer bedst til dig og dine behov. 
Hvis det kniber lidt med fantasien, så har Eliza was here lavet fire temaer, som gør det nemt for dig at skabe den rejse, som du drømmer om. Her finder du nemlig rejser til dig som rejser med børn, til dig som gerne vil rejse bæredygtigt, og til dig som drømmer om de kulinariske rejser. Skal du og din store kærlighed på bryllupsrejse? Så har Eliza også samlet lidt til jer som ønsker noget udover det sædvanlige.

Lev i nuet
I stedet for at finde din Lonely Planet bog frem eller Turen går til, når du ankommer til din destination, så lev i nuet. Gå på opdagelse rundt i dit lokalområde, tag bilen og kør indtil du finder noget, som du synes ser spændende ud. Spørg de lokale til råds om små markeder og restauranter – på den måde undgår du også alle turistfælderne med dårlig mad og dårlig betjening.

Husk! Man spiser næsten altid bedst, der hvor alle de lokaler spiser, så hvorfor ikke spørge dem til råds, nu hvor du har muligheden. Vi er sikre på, at de hellere end gerne vil hjælpe dig.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide