[single_post_category_name]

Her er din guide til de 4 bedste yogaoplevelser i Sydøstasien

Flere danskere pakker kufferten og tager på yogaferie i Sydøstasien mere end nogensinde før. Det viser en markant stigning i efterspørgslen på flybilletter med Singapore Airlines til populære yogadestinationer. Vi har været på rundrejse og fundet nogle af de bedste steder til selvforkælelse og yoga i regioner, der emmer af rummelighed, afslapning og Østens smukke mystik.

LÆS OGSÅ: Rejseguide: Urban Ubud, Bali

For blot få år siden var der mange danskere, der rynkede på næsen af yoga. I dag er det nærmest blevet allemandseje. Også på rejsefronten, hvor flere danskere – både yogier og børnefamilier – tager til Sydøstasien for at dyrke yoga. Det mærkes hos flyselskaberne.

“Helt generelt mærker vi, at flere danskere specielt det seneste år er begyndt at flyve mere til populære yogadestinationer. Det gælder især Bali, som er et decideret yogaparadis. Men der er også mange, der flyver til både Nordthailand og Sydindien samt Java i Indonesien for at dyrke yoga. Det er blevet fortsat mere populære destinationer.” 
Det siger Allan Hoffery, Nordisk Sales & Communication Manager hos Singapore Airlines.

Og her er man slet ikke i tvivl om, at det er destinationernes fredfyldte yogafokus, der får danskerne til at tage væk fra en presset hverdag. I dagens Danmark går alting så stærkt og mange har derfor brug for en pause fra dagligdagen, hvor de kan geare ned og slappe af. Netop det er en af årsagerne til at yogarejser er blevet så populære de seneste år, for udover selve yogadelen, er der også mulighed for at nyde wellness og spa på de forskellige destinationer. En af destinationerne er The Damai på Balis nordkyst – The Damai betyder på dansk ’Stilhed’. For her er der stilhed. Fredfyldt stilhed. Faktisk er her kun lyden af et afslappet åndedræt, der kortvarigt går i et med naturens sansende susen samt en svag brise, der hvisker blidt fra Buddhas grønne bjerge. Fra resortet er der smukke grønne bakker, der bliver brudt af havets skinnende overflade, som reflekterer på et par kvinder, der dyrker yoga i morgensolens skær. Det er på en gang både smukt og fredfyldt. Og netop det har fået markant flere danskere til at drage mod Østen for at dyrke yogaen og stilheden de seneste år. 

“På Bali er spiritualiteten overalt. Hvert hus, hver mark, og selvfølgelig også hvert hotel, har et tempel. Det gør Bali til det perfekte sted til sjælfuld fordybelse, og øen er vel nok verdens yogahovedstad. Vi har selvfølgelig gæster, som søger Bali med præcis det formål at dyrke yoga, men vi har også almindelige familiefædre, som lader sig rive med af stemningen og pludselig tager en yogatime eller melder sig til en af vores gratis yogamorgener” 
Det fortæller Nils Normann, der er direktør på The Damai.

Resortet har sin egen faste yogainstruktør, som tilbyder individuelle timer enten i gæsternes private villaer eller på resortets pavillon med udsigt – og så er der også gratis morgen-yogasessioner et par gange om ugen. Her er det ikke kun yogier som deltager, men også helt almindelige turister. 

Går du selv med drømmen om at geare ned under varmere himmelstrøg, har vi været en tur rundt til Sydøstasiens mest populære destinationer og har fundet flere guddommelige steder, hvor du kan finde din indre ro og zen. Læs med her og se vores fire favorit rejsemål i Indonesien, Bali, Nordthailand og Sydindien. 

LÆS VIDERE >>

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide