[single_post_category_name]

Guide: Ekstraordinær shopping i Paris

Vi elsker det! Shopping i Paris. Og det er ikke uden grund, at shopping bliver dyrket netop her, som intet andet sted i verden. For byen bugner i al sin herlighed med ekstravagante concept-stores, spændende markeder og unikke specialforretninger, man ikke vidste fandtes. Alle med hver deres charme og tydelige karakter. Intet synes for stort eller for småt til Paris – en kvalitet som kan tilfredsstille selv den mest krævende shopper og som gør byen enestående. Paris er og bliver fristelsernes by og her får i mine favoritter.

LÆS OGSÅ: Hot spots: Din guide til Hippe Pigalle

Loppemarked

Marché aux Puces de Paris
Det parisiske loppemarked over dem alle ligger nord for Paris i Saint-Ouen. Et sandt paradis for alle os som elsker at gå på loppejagt og rode i gamle ting og sager. Her kan I finde alt fra antikke julekugler, marokkanske vintage tæpper, smukke keramikknopper til kommoden, parisisk tingeltangel og andre unikke fund. Markedet er enormt og gemmer på alt hvad en ægte fransk tingfinder søger.

Bliver I sultne, så gør et stop ved Maison Burger på Rue des Rosiers (Saint Ouen) og del en gang french fries og drik en øko øl på bænkene i den solbeskinnede baggård og nyd den hyggelige loppestemning. Et perfekt spot!

Marché aux Puces de Paris, 140, Rue des Rosiers, 18. Arr. Åbent: lørdag-mandag hele året. Metro Porte de Clignancourt

Food market

Marché Raspail
Få hundrede meter fra det eksklusive stormagasin Bon Marchés finder I det overdådige udendørs spisekammer, Marché Raspail. Markedet er med sine økologiske råvarer den moderne luksusudgave af et traditionelt parisisk madmarked. Her kan I købe lækre specialiteter såsom charcuteri, lavendelhonning fra pariserbier, madelainekager bagt af lokale nonner og syltede kastanjer. Markedet bliver stillet op tirsdag, fredag og søndag morgen og emmer af autentisk parisisk handelsstemning.   

Marché Raspail, Rue du Cherche-midi – Rue de Rennes, 6. Arr. Metro Rennes

Interiør

The Conran Shop
I Paris’ mest aristokratiske kvarter ligger den imponerende interiørbutik, The Conran Shop. Her kommer fashionable pariserinder og interiørentusiaster fra hele verden, for at købe eksklusivt og håndplukket boligdesign –  og ikke uden grund. For Conran har et fantastisk udvalg af internationale high-end møbelbrands, tekstiler, coffee table books, alt til den smukke borddækning og en eventyrlig legetøjsafdeling. Conran er en oase fyldt med spændende og unikke livstilsprodukter og min absolutte favorit interiørbutik i Paris.

The Conran Shop, 117, Rue du Bac, 7. Arr. Metro Sèvres Babylon

Les Succulents Cactus
I den øverste del af Maraiskvarteret, få minutters gang fra Paris’ bedste foodhall Marché des Enfants Rouges, finder I den lille, men frodige concept store, Les Succulents Cactus. Butikken er smuk, grøn og levende, i bogstavligste fortand. For Les Succulents Cactussælger udelukkende kaktusplanter og sukkulenter. I kan I det eksotiske kaktusland finde flere end 300 forskellige sorter i alverdens størrelser og grønne nuancer og få inspiration til, hvordan man kan indrette stuen alternativt med kaktusser hængene fra loftet. Les Succulents Cactus fine verden er særlig og værd at opleve.

Les Succulents Cactus, 111, Rue de Turenne, 3. Arr. Metro Filles du Calvaire

Design et Nature
I den rolige ende af Rue d’Aboukir ligger Paris’ mest fortryllende zoologiske have – af udstoppede dyr. Paris er specialbutikkernes eldorado,  så selvfølgelig findes en sådan butik også her. Design et Nature er spækket med eksotiske udstoppede dyr fra fjerne lande,og er helt fantastisk æstetisk, overdådig og pervers på samme tid – med andre ord: et besøg værd. Her kan I købe hele løvefamilier, zebraer, flamingoer, en kænguru og to isbjørne i fuld overensstemmelse med Washington-konventionen. Deres 3,50 meter høje giraf koster 10.000 €, men I kan også nøjes med en gul babykylling til 150 €, eller bare leje en til det halve. Design et Naturebliver besøgt at mange fra den franske mode- og livstilsbranche, og det forstås, for butikken giver en ubetinget kilde til inspiration.

Design et Nature, 4, Rue d’Aboukir, 2. Arr. Metro Sentier

LÆS OGSÅ: Pikant i Paris – Guiden til jer der begærer Paris og hinanden

Second-hand

Depote vente Deluxe
På den mindre turistede gade Rue la Vieuville på Montmartre ligger den lille, men delikate second-hand boutique, Depote vente Deluxe. Her kan I shoppe de mest luksuriøse second-hand designervarer, som Yves Saint Laurent silkeskjorter, Céline tasker og aftenkjoler fra Chanel i eksklusive materialer. Depote vente Deluxe en sand vintageperle for os, som elsker at gøre et godt luksuskup, men I skal være hurtige, for der er rift om varerne blandt pariserne.

Depote vente Deluxe, 22, Rue la Vieuville, 18. Arr. Metro Abbesses

Forkælelse

Alvarez
Hver fredag strømmer pariserne til deres lokale salon de coiffure, for at få en blow dry eller en professionel styling til weekendens begivenheder. Salonen Alvarez på elskværdige Rue des Martyrs er ingen undtagelse. Hos Alvarez tilbyder de alt fra traditionelle føn og styling til spabehandlinger i elegante omgivelser – uden tvivl stedet I skal besøge, hvis I vil forkæles og gøre jeres parisiske shoppingoplevelse total og ekstra autentisk. Salonen er uhyre populær og den salon jeg besøger når jeg vil have 180° udsigt til himlen fra massagevasken.  

Alvarez, 41, Rue des Martyrs, 9. Arr. Metro Anvers

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide