[single_post_category_name]

Ferie i Tanzania? 5 tips til hvordan du sparer penge på safari-rejsen

Der er rigtig mange danskere der foretrækker Thailand og Bali, men der er en spændende destination, som har vagt en del opmærksomhed, nemlig Tanzania! Tanzania forbinder mange med safari, og safari har måske stået på din bucket-liste i flere år, men bliver udskudt gang på gang, fordi det kræver planlægning og penge. 

Det er faktisk muligt at få flybilletter til 3.000 kr. hvis man er ude i god tid. Det betyder, at der er rigtig mange penge at spare, hvis man er opmærksom. Men hvad skal man være opmærksom på? Vi giver dig her 5 insider-tips til hvordan du kommer på safari-rejse til en spotpris! 

LÆS OGSÅ: Undgå turismen: Her er de bedste tips

1. Køb dine billetter i god tid! 
Det er mange gange en fordel at købe sine billetter i god tid, om det gælder London, USA eller Tanzania. Men hvornår er god tid? Som regel ‘stabiliseres’ priserne på flybilletterne omkring 6-8 måneder før afrejse. Det betyder, at det ca. er 6-8 måneder før afrejsedato at de mange flyselskaber laver gode kampagnepriser. Den stigende interesse for rejser og de efterhånden mange udbydere, skaber stor intern konkurrence blandt flyselskaberne. Og det altså kun en fordel for os. 

2. Vær fleksibel!
Hvis du er fleksibel i forhold til din afrejsedato, kan du faktisk spare en del! Ofte er hverdagene billigere at rejse i end weekenderne. Og hvor der er sparet, er der tjent, og det kan kun betyde ekstra lommepenge!

3. Kombiner dit safarieventyr med stranferie!
På 3 dage får du meget safari for pengene, så kombiner dit safarieventyr med en uges strandferie. Det er klart, at hvis man skal lave noget nyt hver dag, så koster det ekstra. Men hvis du derimod tager på Safari i 3 dag, og bagefter nyder en af Tanzanias hvide strande, så kombinerer du ferieeventyrerne, og kan på den måde holde de daglige udgifter nede. 

LÆS OGSÅ: Her er din guide til de 4 bedste yogaoplevelser i Sydøstasien

4. Rejs flere sammen! 
Det kan være dyrt at rejse alene eller kun to! Så jo flere man rejser sammen des billigere bliver omkostninger som er forbundet med safarirejsen. Der er både udgifter til chauffør, guide, mad og entre, men hvis man er flere der skal afsted, er der også flere at dele udgifterne med! 

5. Undersøg priserne grundigt! 
Det er vigtigt, at du undersøger priserne grundigt. Det er en fælde rigtige mange ryger i. Man tager det første, og det bedste. Men det er ofte, langt fra det bedste! Der findes uden tvivl rigtig mange gode rejseselskaber som tilbyder safari, men priserne er vidt forskellige! Så watch out! Du kan faktisk opleve et udsving på hele 30 % for det samme produkt men ved forskellige rejseselskaber, og det betyder altså noget i sidste ende! Det er derfor en god idé at undersøge priserne og sammenligne dem før man bestemmer sig! 

Kilde: www.yaneeda.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide