Hot spots: Din guide til Hippe Pigalle 

Pigalle har i mange år haft et broget Red Light ry med sexbutikker, som der stadig er nogle af. Men gennem de seneste år, er den kreative parisiske ungdom rykket ind og smarte barer, restauranter og skæve småbutikker er poppet op, og kvarteret er nu forvandlet til et af de mest hippe i Paris. 

Er I i Paris, skal I unde jer selv, at gå på opdagelse netop her. For selvom kvarteret er i rygende udvikling, er her stadig ærkeparisisk – et paradoks der gør Pigalle unik og til mit yndlingskvarter. 

Hvor skal du bo? 

Hotel Grand Pigalle 
Midt i Pigalle, i en typisk pariserejendom ligger boutique hotellet Grand Pigalle. Hotellet er inspireret af Wes Anderson’s film The Brand Budapest, med funky grafiktapeter i art nouveau stil, designet af Dorothée Meilichzon. Drik en Citadelle G&T i hotellets bar eller nyd deres torskeconfit i restaurantens blå velourkabiner. Hotel Grand Pigalle emmer af kvarterets smarte nerve og et besøg værd. 

Adresse: Hotel Grans Pigalle, 29, Rue Victor Massé, 9. Arr. Metro Pigalle

Hvor skal du spise frokost? 

Faggio

Pigalles bedste pizza får I hos Faggio. En nyåbnet italiensk restaurant på Rue De Rochouart, med styr på sit pizzakøkken. Her får I korkborde, rå murstensvægge, hip-hop musik og lækre store pizzaer. Atmosfæren er cool og altid lige i skabet. 

Adresse: Faggio, 72, Rue De Rochechouart, 9. Arr. Metro Anvers

El Nopal
Hos mexicanske El Nopal på Rue Duperré får I byens bedste tacos og burritos i kulissen af farverigt blomstret vokstapet og piñatas. Alt hos El Nopal er hjemmelavet, og for € 8,50 kan I få tre tacos med asada (oksekød), carnitas (svinekød) eller tinga (kylling). Min kæreste og jeg har prøvet ALT på menuen, og er kun gået glade derfra. 

Adresse: El Nopal, 5, Rue Duperré, 9. Arr. Metro Pigalle 

LÆS OGSÅ: Rejseguide: Christianes Bangkok

Hvor skal du nyde en kaffe? 

KB Caféshop

På hjørnet af Rue Des Martyrs og Avenue Trudaine ligger en af South Pigalles hippeste caféer, KB Caféshop. KB Caféshop er ejet af søde Nicolas, som er indbegrebet af Pigalles unge kreative klientel. Nicolas serverer kvalitetskaffe, friskpressede juice og lækre kager, men caféen er også et stop værd, hvis I er sulten. Prøv deres veggie quiche med sesam og nyd udsigten til den livlige gade og parisiske børnefamilier ved karrusellen på pladsen overfor, eller det free wifi. 

Adresse: KB Caféshop, 53, Avenue Trudaine, 9. Arr. Metro Anvers

Hvor skal du shoppe? 

Loppemarked 

Paris er et sandt mekka for loppeentusiaster, og der går ikke en weekend uden, at kvarterets lokale omdanner gaderne til et udendørs loppemarkeder. Markedet på Avenue Trudaine er et eventyrland med parisisk tingeltangel og loppeguf. Her finder I både originale filmplakater, vintage silkekjoler og marmoræg. Markedet foregår den første søndag i måneden i sommerhalvåret, og hører til en af mine favoritter. 

Adresse: Avenue Trudaine, 9. Arr. Metro Anvers

Mamie Blue
Mamie Blue på Rue De Rochechouart er uden sammenligning South Pigalles mest ekstraordinære secondhandbutik. Hos Mamie Blue kan I finde vintage hollywoodkjoler, retrodragter, japanske kimonoer, hatte – og smykker Alt sammen fra 1930’erne – 1980’erne. Mamie Blue er et unikt vintageunivers og rummer alt, hvad en ægte vintage-fashionista kan ønske sig. 

Adresse: Mamie Blue, 69, Rue De Rochechouart, 9. Arr. Metro Anvers

Hvor skal du spise aftensmad? 

Il Cuoco Galante

Il Cuoco Galante er en nyåbnet restaurant, som alle taler om, og som tog min kæreste og mig tre forsøg at få et bord hos. Stedet er 100 procents Pigalle, når det er bedst, og maden er som atmosfæren: perfekt og autentisk. Restaurantens åbne køkken serverer alt fra antipasti til aspargesrisotto og kaninragout. Start jeres aften med et glas lambrusco – Pigalles nye appetitvækker. 

Adresse: Il Cuoco Galante, 36, Rue Condorcet, 9. Arr. Metro Anvers. 

Merquez & Pastrami 
Centralt i South Pigalle ligger den jødiske fransk/marrokanske restaurant der, som kvarteret balanceret smukt mellem øst og vest. Indretningen er moderne og forener det bedste fra begge verdener, ligesom maden, der er inspireret af det jødiske og nordafrikanske køkken. M&P har specialiseret sig i hjemmelavet merquezpølser og pastrami, men snyd ikke dig selv for deres shakshuka, den er vanedannende god! 

Adresse: Merquez & Pastrami, 57, Rue Rodier, 9. Arr. Metro Anvers. 

Hvor skal du drikke drinks? 

Chez Bouboule 

Hvis I også altid har drømt om at kombinere et spil petanque og drinks, så skal I besøge Chez BouBoule – Paris første petanque bar. Her kan I drikke gavmilde drinks mens I tager jer et spil indendørs petanque med de hippe stamkunder. 


Adresse: Chez BouBoule, 79, Rue De Dunkerque, 9. Arr. Metro Anvers 

LÆS OGSÅ: Pikant i Paris – Guiden til jer der begærer Paris og hinanden

La Binouze
Har I lyst til specialøl, så gå på en La Binouze, Pigalles endnu eneste ølbar. 

Adresse: La Binouze, 72, Rue De Rochechouart, 9. Arr. Metro Anvers

Artisan Bar
Leder I efter en lækker cocktailbar i Pigalle, så gå på Artisan. På Artisan mikser de friskpressede juice og kvalitetssprut inspireret af årstiderne og bartendernes humør. Skulle I imod forventning have fået for meget aftenen inden, så kan I også spise jeres søndagsbrunch her, og pleje hovedet. 

Adresse: Artisan Bar, 14, Rue Bochart De Saron, 9. Arr. Metro Anvers

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være