[single_post_category_name]

48 timers guide til London

Dag 2


Kl. 09.00 – Nogle siger, at morgenmad er dagens vigtigste måltid – og vi er tilbøjelige til at mene det samme. Derfor blev dette måltid indtaget på Leila’s Shop, lige rundt om hjørnet fra vores nye hotel The Boundary.

Leila’s Shop serverer morgenmad af den højeste kvalitet. Vi fik blandt andet spejlæg med salvie og stegt serranoskinke, müesli med yoghurt og toast med hjemmelavet marmelade – Mums.. (Leila’s Shop – 17 Calvert Avenue).


10.30 – Med maverne fulde var det tid til at begive os dybere ind i Shoreditch-området. Vi startede dagen på Redchurch Street, der ligger lige ved The Boundary. Redchurch Street er en fin lille gade spækket med de lækreste butikker og små hyggelige caféer.

Aesop er et skønt australsk mærke til personlig pleje altid pakket i fine flasker. Deres butikker er ingen undtagelser. Om du besøger en Aesop i London, Paris eller New York, så vil du altid opleve et rustikt og smukt univers, når du træder ind. Vi var meget kede af kun at måtte medbringe 100 ml. pr. produkt med i flyet, da vi snildt kunne have købt hele butikken.

Murdock er egentlig lidt mere til mændene men ikke desto mindre virkelig et besøg værd. Er du i mandligt selskab, har han ligeledes muligheden for at blive klippet eller barberet. Og ellers er det den perfekte anledning for at købe moustache-voks (ja, det findes faktisk), kamme og læbepomader til mænd.

Labour and Wait er en unik butik, der sælger items, som du kunne finde i køkkener for 60 år siden f.eks. vaskebørster i træ og ægte hår. Her kan du også finde et lille uddrag af klassisk workwear og fine ting til terrassen.

Fortsæt til BOXPARK på Bethnal Green Road, der ligger parallelt med Redchurch Street. BOXPARK er et slags magasin, der er lavet af gamle containere. Øverst er der caféer, og nederst er der primært butikker med alt fra sko til tøj og smykker.

Herfra kan du fortsætte til Curtain Road og Charlotte Road, og gå ned af Shoreditch High Street. Der er masser af butikker i området.

House of Hackney er en helt anderledes men ikke desto mindre spændende butik. Butikken laver luksustapet og stoffer til hjemmet, men du kan også finde fine natsæt i silke og slå-om kjoler til stranden. En super luksuriøs og smuk butik. (House of Hackney – 132 Shoreditch High Street).

Kl. 13.30 – Når sulten melder sig, er Shoreditch et virkeligt godt sted at være. Vi valgte at indtage frokosten på det super-cool Ace Hotel. Deres restaurant Hoi Polloi er beliggende i et stort rum uden vinduer til gaden – hvilket bidrager til en spændende atmosfære. Indgangen går igennem en af de smukkeste blomsterbutikker, vi nogensinde har set. (Ace Hotel – 100 Shoreditch High Street).

Maden er selvfølgelig et kapitel for sig selv. Vi fik blandt andet citrusmarineret fisk med avocadocreme og granatæbler, byg-risotto med grillede hokkaido og de mest delikate side orders med snack-venlige broccoli. Og selvfølgelig det lækreste hjemmebagte brød…

Prøv også: Byron Hamburgers er en kæde af burgerbarer, der gør det rigtig godt. Indretningen er klassisk amerikansk diner, og maden er ligeså. Psst… du kan forøvrigt få en “skinny”, som er uden brød og serveres med squashfritter. (34 Bethnal Green Road, 46 Hoxton Square).

Burro e Salvia Pastificio på Redchurch Street er Londons første pastificio. En lille restaurant med den fineste indretning, der serverer frisk, enkel og hjemmelavet pasta – som at være et smut i Italien.


Kl. 15.00 – Efter frokosten skal du sætte retning mod Colombia Road, her er en skøn atmosfære, og er du her en søndag, er der blomstermarked (der dog lukker ”come rain”). Gaden er for øvrigt fyldt med små sjove butikker med alt fra antikviteter til mode og smykker.

Kl. 18.30 – Time for drinks. Det er blevet tid til en before-dinner-drink, og her er The Nightjar det perfekte sted i Shoreditch. Indgang er igennem en hemmelig port, og baren ligger nede i en kælder. Atmosfæren er mørk og hyggelig, og drinksene er nogle af de bedste, vi på ChriChri-redaktionen har fået. Hver drink serveres i et specielt ”glas” – nogle i en ”metalfugl”, andre i en minitønde og andre igen i det helt klassiske cocktailglas. En oplevelse værd for både smagsløg og øjne. (Nightjar – 129 City Road).

LÆS OGSÅ: Christiane: Mine yndlingsdrinks til weekenden

Middagen blev igen denne aften nydt på vores hotel (det er anderledes, end hvad vi kender fra Danmark, hvor hotelmad, som oftest, ikke er det bedste bud på en lækker middag). Hoteller i London har fantastiske restauranter og The Boundary er ingen undtagelse. Vi spiste på The Rooftop, der, foruden at have et fantastisk omdømme, har en fantastisk udsigt.

Vi elsker at smage en masse forskelligt, og denne aften stod menuen bl.a. på tomatbruchetta, grillet kylling med tzatziki og forårsløg, lamme ”albondigas” og rib-eye med bearnaise og pommes frites. En foruroligende lækker menu, man godt kunne blive afhængig af.

LÆS OGSÅ: Tzatziki

<< Dag 1   Dag 3 >>

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide