Life&Beyond

48 timers guide til London

Dag 3


Kl. 09.00 – Vi startede morgenen tidligt hos Albion, som er et lækkert morgenmadssted med diverse morgenmadsretter, som også lå på vores hotel The Boundary. Her er lidt for enhver smag. Om du er til yoghurt og frugt eller til en dirty omgang æg og bacon, så har Albion det helt sikkert på menukortet. Vi smagte på det meste for jer, bl.a. frugt med yoghurt, æg og bacon på toast og deres hjemmelavede friske croissanter, men pas på – croissanterne er meget store og meget vanedannende.

* Se også vores opskrift på Bagte æg med spinat

Herudover skal det nævnes, at Albion byder på en skøn stemning, god service og en dejlig duft af nybagt brød og kage. (Albion – 2-4 Boundary St).

Kl. 10.00 – Efter en god og mættende morgenmad, tog vi bussen til Liverpool Street (man kan også snildt gå), hvorfra vi tog The Underground til Bond Street. Da vi stod af, var vi så heldige, at det skønne britiske mærke Joseph holdt lagersalg med 80%, så der startede vi vores shoppingtur.

Herefter bevægede vi os rundt i Marylebone-området, omkring Maryleybone High Street, som bød på forskellige butikker, der klart er et besøg værd. Området er spækket med lækre butikker med både tøj, smykker, sko og ikke mindst caféer.

Monocle butikken er selvfølgelig ejet af det populære magasin Monocle, og i butikken har du mulighed for at købe magasinet plus diverse bøger og specielt udvalgte varer. Besøg butikken, hvis du skal finde en gave til din kæreste eller blot er helt tosset med Monocle-magasinet. (Monocle – 2A George Street).

Aesop finder du også i dette område, hvis du ikke nåede Aesop i Shoreditch. (Aesop – 69 Marylebone High St).

The Conran Shop er en butik fyldt med lækre interiør og nips-ting. Butikken er i tre etager, og du kan hurtigt komme til at bruge en del tid derinde. Butikken byder på alt fra tallerkener, plakater og travelguides til møbler, keramik og børneindretning. Du skal besøge The Conran Shop, hvis du er tosset med lækkert interiør og boligindretning. (55 Marylebone High St).

Kl. 13.00 – Frokost to-go hos Souli. Efter en masse shopping var det desværre tid til at skulle tilbage til lufthavnen og med et fly hjem til København, men inden da købte vi en skøn frokost med to-go fra cafeen Souli.

Hos Souli får du en mættende og sund menu. De byder på friske salater, friskpresset juice, supper og hjemmelavede sandwiches. Alt efter hvad du er til, kan du sammensætte en billig menu, som du selv vælger, om du vil nyde på cafeen eller tage med to go. Her skal det dog nævnes, at spiser du din frokost på cafeen, bliver der lagt 20% af prisen oven i regningen. Vi nød en friskpresset æble-spinat-gulerodsjuice og en blandet asiatisk salat med bagt laks, som vi tog med i lufthavnen. (Souli – 17 George Street).

* Se opskriften på vores meget lækre Falafel-sandwich all inclusive

Prøv også:
La Fromagerie er en blandingen af den hyggelige cafe “No. 6.” og et “mini luksus-supermarked”, hvor du kan købe diverse oste, pålæg, grønt, vin, olier og mange andre madvarer. Den hyggelige café No. 6 byder på alle dagens måltider. Er du på udkig efter frokost, kan vi anbefale deres franske, lækre oste med tilhørende vin. (La Fromagerie – 2-6 Moxon Street )

På Comptoir Libanais kan du få det skønneste libanesiske mad. Restauranten er et stort farve-paradis med lækker mad og diverse specialiteter, som du kan købe med hjem. Her er altid proppet, og folk står i kø for at få en bid af det libanesiske køkken. (Comptoir Libanais – 65 Wigmore Street).

Hvis man måtte spise sig mæt i kage til frokost, var det nok, hvad vi ville gøre hos Comptoir Libanais, som serverer de lækreste søde kager. Er man mere til en “rigtig” frokost, kan vi anbefale jer at prøve deres falafel & fottoush salad eller deres fattet moussaka – vi lover jer, at I bliver mætte.

Hvordan kom vi derned?

ChriChri fløj med Norwegian til London, som tilbyder en enkel, nem og billig rejse dertil. Desuden er der wifi på flyene, så vi kunne holde os opdaterede undervejs. Priserne varierer i forhold til popularitet og tid, men de er altid rimelige – og er du ude i god tid, kan du få dem til en fornuftig pris. De har desuden 5 daglige afgange fra London, så du kan finde lige den tid, der passer dig. Book billet her.

Hvor boede vi?

ChriChri var så heldige at være i hænderne på de kyndige konsulenter hos Rask Travel. Jonas fra Rask anbefalede os hoteller til begge nætter.

Den første nat boede ChriChri-redaktionen på The Town Hall Hotel. Hotellet er unikt og meget historisk. Det er rent faktisk det gamle rådhus for området Green Heath i Londons East End. For nylig gennemgik hotellet en komplet fornyelse, der respekterede de gamle rammer. Derfor har hotellet bl.a. bevaret deres byrådssal, hvor man kan holde møder. Værelserne er dog fuldstændig renoverede og mangler ingen luksuriøse detaljer. Hotellet er perfekt, hvis man ikke vil gå på kompromis med kvalitet og gerne vil udforske Londons East End. Som bonus er hotellet fyldt med kunst af artister, der er baseret i området.

Town Hall Hotel & Apartments
Patriot Square
London E2 9NF, United Kingdom

På dag 2 checkede vi ind på The Boundary. The Boundary er et mindre hotel bestående af 12 værelser og 5 suiter. Hotellet holder til i et gammelt varehus, der er blevet restaureret med respekt for de smukke og unikke industrielle detaljer, som f.eks. murstensarbejdet og de store vinduer, der sørger for masser af lys til hver er værelserne. Med Terence Conran (berømt engelsk designer) bag, er det ingen overraskelse, at alle værelserne er gennemført ned til mindste detalje fra toiletterne med varme i sædet til vores yndlings Aesop produkter på hylden. Vi kunne godt have flyttet ind på The Boundary Hotel.

The Boundary
Boundary Street, 2-4, Shoreditch
London E2 7DD, 
United Kingdom

Download en print-venlig version her.

xxx Team ChriChri

<<  Dag 2

Denne guide er blevet til takket være:

Kan indeholde affiliate links.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *