Pikant i Paris – Guiden til jer der begærer Paris og hinanden

Foråret er sprunget ud i Paris, og man mærker igen, hvordan den parisiske lidenskab og kærlighed blomstrer på hvert et gadehjørne.

Du finder intet sted i verden som mestrer at balancere mellem raffineret elegance og sensuel generøsitet så udførligt og indbydende som Paris. Det pirrer alle ens sanser, og er for mig essensen af Frankrig.

LÆS OGSÅ: Den ultimative insiderguide til Berlin


Jeg har her samlet de mest pikante steder til jer der begærer det nordlige Paris’ mondæne kvarterer og hinanden.

Frokost


Hotel Amour

I mit foretrukne kvarter i Paris, centralt i SoPi (South Pigalle) bag Rue des Martyrs, ligger avantgarde boutique-hotellet, Amour. Pigalle har i mange år haft et broget Red Light ry, som franskmændene har forsøgt at nedtone. Men ikke hos Amour. Nej, her er man gået all in. For som navnet antyder, emmer Hotel Amour af elskov og kærlighed. Her møder Art Deco maskuline røde læderbænke i bedste stil, og en receptionist så lårkort, at det giver varme kinder. I restauranten serverer de en raffineret æg benedict med bacon eller laks og en ekstravagant boeuf tartare, som I selvfølgelig kan spise i kulissen af de erotiske fotografier fra kvarterets storhedstid eller i den frodige gårdhave.

Min kæreste og jeg elsker at komme her til søndagsbrunch –  som starter efter 12 – fordi stemningen er sexy chic, autentisk, og fransk når det er bedst. Fik jeg sagt, at man også her kan leje værelser på timebasis. Pikant, non?

Hôtel Amour, 8, Rue de Navarin, 9. Arr. Metro Pigalle

Lækkersulten

Gilles Marchal
Der findes omtrent lige så mange boulangerier i Paris som elskende, og hvis muligt endnu flere opskrifter på croissant. En croissant er lige som årstiderne – vi har alle vores personlige bud på, hvad der er bedst. Men er I som jeg fuldstædig betaget af den lille syndige franske halvmåne, så kast jer ud i den store prøvesmagning i Paris’ mondæne kvarter, og find jeres favorit.

Hos Gilles Marchal på Rue Ravignan finder I Montmartres mest elegante croissant. Idehaveren Gilles Marchal var, før han åbnede sit eget konditori, bossmand hos La Maison de Chocolate, og bliver betragtet som en af Frankrigs bedste konditorer, så manden kender sit bagværk, og I vil ikke blive skuffede.  

Gilles Marchal, 9 Rue Ravignan, 18. Arr. Metro Abbesses

Pain Pain
I skal også prøve croissanten hos moderne Pain Pain. Den er uartig og sprød, og én til deling ville aldrig komme på tale hjemme hos mig.

Pain Pain, 88 Rue des Martyre 18. Arr. Metro Abbesses

Tøv dog aldrig med at gå ind hos de lokale og ydmyge bagere for at prøve deres. De er som oftest billigere – men husk at komme inden middag, da croissanten som bekendt er pariserens fortrukne morgen-treat.

LÆS OGSÅ: Undgå turismen: Her er de bedste tips

Middag

La Mascotte
På Rue des Abbesses, som er en af de livligste gader på Montmartre, ligger La Mascotte. Her kommer kræsne forretningsmænd, stenrige fruer og mange stamgæster fra den lokale elite, hver dag, for at nyde brasseriets specialitet, østers. Alene interiøret fra brasseriets etablering i 1889 er turen værd. Her er stuk, lysekroner og spejle på væggene og art deco for alle pengene. Så vil I  smovse jer i afrodisiaka, så sæt jer her og bliv beruset af champagnen, det fortryllende og overdådige skaldyrsfad, og lad jer forføre af den autentiske, ekstravagante atmosfære.   

La Mascotte, 52 Rue des Abbesses, 18. Arr. Metro Abbesses

Drinks

Dirty Dick
Ved Pigalle på kanten til Montmartre, er der åbnet en pikant bar kaldet Dirty Dick. Gå ikke i panik, barens navn er et levn fra fortiden. Gudskelov. Dirty Dick er en Tiki bar, og de eneste fallos elementer I møder her er de polynesiske totemmer. Baren er dekoreret med frodige planter, bambusmøbler og farvet rødt lys. Bestil enten en Cannibal Dilemma eller deres berømte Zombie, som serveres i en miniature vulkan, og er en blanding af forskellige rom med urter, citrus og søde frugter. Her er kitsch, men jeg lover, at I vil i få stimuleret alle jeres sanser – og meget stærke drinks.   

Udforsk

Erotiske Street Art
Montmatre har alle dage været tilflugtssted for byens kreative sjæle og udskud. Det præger fortsat gadebilledet og giver en forførende totaloplevelse, man ikke finder andre steder i byen. Tag hinanden i hænderne, og gå på opdagelse efter erotisk street art mellem kvarterets gamle små huse der har huset alt fra bordeller til Picasso og Dali. Bevæg jer væk fra Sacré Cæur hen mod Rue Lepic, her finde I det mest pikante og amourøse street art.

Hvis I støder på den brostensbelagte gade Rue des Trois Frères, så gør et stop ved nr. 51. Her står en endnu ukendte fotobooth, hvor I kan forevige jeres kærlighed og evt. lave jeres eget street art.

 

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være