Turen går til: Frankrig

Tiden hvor vi skal begynde at planlægge vores sommerferie sammen med venner og familien, er så småt begyndt. Er du gået igang med at planlægge? Eller er du en af dem, som endnu ikke har besluttet sig, men blot har en masse idéer? Hvis ikke, så har vi her et bud på, hvor turen kan gå til.. 

LÆS OGSÅ: Turen går til: Portugal

Hvis jeg siger romantik, smarte butikker, cafeer, elegant folkmusik og selvfølgelig en vis charme, så kan du nok gætte dig til en de mange fantastiske byer i landet, hvortil den næste tur går. For denne gang går turen nemlig til Frankrig. Et mangfoldigt land, med alt fra strandene nede i syd, landsbyer i Provence, floder og de mange smukke bjergkæder. For ikke at glemme de lækre specialiteter, drikke, og omgivelser som ikke kan mætte nok.

Vi har nedenfor lavet en rejseguide til dig, som ønsker eller som allerede skal et smut til Frankrig, med informationer der er rare at kende til, mad man skal afprøve og de mest basale fraser på fransk, så du nogenlunde kan begås i Frankrig. 

Rigtig god fornøjelse! 😉 

Kilde: Pinterest, Euroman, Politikken

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Søde konfekt pindsvin

De her små pindsvin er næsten for søde at sætte tænderne i, meeeeen vi kommer til det alligevel, for det lille konfektstykke er alt for

Sådan plejer du tosomheden

Artiklen indeholder sponsoreret indhold Amanda Lagoni er udover at være parterapeut og sexolog, både mor, kone og veninde. Hun møder de samme udfordringer i parforholdet