Turen går til: Portugal

Tiden hvor vi skal begynde at planlægge vores sommerferie sammen med venner og familien, er så småt begyndt. Er du gået igang med at planlægge? Eller er du en af dem, som endnu ikke har besluttet sig, men blot har en masse idéer? Hvis ikke, så har vi her et bud på, hvor turen kan gå til.. 

LÆS OGSÅ: Turen går til: Spanien

Turen går endnu engang til det sydlige Europa, nærmere bestemt Portugal. Portugal har det hele, og er et land der er perfekt hvis du og din rejsepartner har forskellige præferencer og interesser. Portugal kan byde på alt fra fascinerende historie, smukke nationalparter, et venlig og imødekommende folkefærd, fantastiske strande, moderne hovedstad og storbyliv for ikke at glemme en lan række af deres sub-tropiske øer i Atlanterhavet. 

Vi har nedenfor lavet en rejseguide til dig, som ønsker eller som allerede skal et smut til Portugal, med informationer der er rare at kende til, mad man skal afprøve og de mest basale fraser på portugisisk, så du nogenlunde kan begås i Portugal. 

Rigtig god fornøjelse! 😉 

Kilde: Travellink, Pinterest

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Skøn julet Irish Coffee

Ingredienser(2 personer) 2 spk brun farin 2 tsk ahornsirup 1 knivspids revet Tonkabønne 8 cl Tullamore D.E.W. 20 cl stærk kaffe 4 tsk. letpisket flødeskum