[single_post_category_name]

3 ‘hidden treasures’ i Europa, som du skal besøge!

Skal du ud at rejse i år, og ved du ikke endnu, hvor du skal hen, så giver vi dig 3 forslag til rejsedestinationer, som turisterne ikke, for alvor, har fået øjnene op for. Der er nemlig 3 helt unikke steder, som du skal se i Europa: 

LÆS OGSÅ:  En enkeltbillet til Thailand og drømmen om at genopfinde sig selv

 

3 forslag til europæiske rejsedestinationer:

Asturieni Spanien

Asturienregionen er placeret midt på Nordspaniens kyst, tæt på Biskaybugten i Spanien. Her er der strande (med meget få mennesker -YES) med krystalklart vand og natur, der giver en lyst til at vandre. Der er pulserende byer, udsøgt mad og bemærkelsesværdige seværdigheder. 

Mdina & Zebbug i Malta

Malta tilbyder utroligt flotte strande og historiske bygninger, der går helt tilbage til Middelalderen. Byen Mdina på Malta er f.eks. med sine paladser og enestående barok arkitektur blandt andet kendt for at have været kulisse for tv-serien Game of Thrones (MUST SEE). I byen Zebbug, der bærer præg af en arabisk indflydelse, kan man opleve ’Festa’ – hvilket er en fest over tre dage med hundredvis af deltagere.  

 LÆS OGSÅ: Måneden der gik på redaktionen

Salzkammergut-regionen i Østrig 


Salzkammergut-regionen i Østrig er et naturskønt område. Hvis I gerne vil hertil, så skal I forbi den enestående Halstatt-sø, hvorfra man kan tage tog og kabelbaner videre til både saltminer og isgrotter i nærheden. Det ser da ret indbydende ud? 😉

 

Kilde: Mastercard

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide