[single_post_category_name]

Top 10: Sommerens mest attraktive feriesteder

Så er det ved at være tid til sommerferie! Hvis du endnu ikke ved, hvor turen går hen i år, så har vi her samlet de 10 mest eftertragtede feriesteder, baseret på Pinterest søgninger og Airbnbs mest efterspurgte boliger.

Det kan være den største kamp at skulle beslutte sig for, hvor turen går hen til sommer. Skal man blive i Danmark og håbe på godt vejr, eller skulle man tillade sig selv den charterferie til sydens sol, som folk sådan snakker om?

Det er uden tvivl en besværlig beslutning at finde det perfekte rejsemål, vi kender det alt for godt! Man skal jo også tænke på pengepungen, og her er vi klart fan af Airbnb. Hotellerne er tit fuldt booket her i sommerperioden, og når man så endelig finder et hotel med ledige værelser, tager de overpriser eller mangler en pool… Og vidste du, at der rent faktisk er godt og vel 3 millioner ferieboliger på Airbnb fordelt i op til 65000 byer! Så mon ikke I kan finde en fantastisk feriebolig, samtidig med at I sparer lidt penge herigennem. 😉 Airbnb har sammen med Pinterest-søgninger fundet frem til de mest attraktive feriedestinationer i verden, så forbered dig på at komme på din drømmeferie, samtidig med at det er til noget du kan betale!

Folk har det seneste år været flittige til at bruge netop Pinterest til ferieinspiration, og specielt budgetvenlige rejser, som er steget med 385% indenfor det seneste år!

Her kan du se, hvilke feriedestinationer der hitter baseret på Pinterest- og Airbnbs mest efterspurgte søgninger:

1. Sharm El Sheikh, Egypten
2. Tenerife, De Kanariske Øer
3. Courchevel, Frankrig
4. Det Skotske Højland
5. Reykjavik, Island
6. Kyoto, Japan
7. Bora Bora, Polynesien
8. New York City, USA
9. Santorini, Grækenland
10. Barcelona, Spanien

Rigtig god sommer til alle jer chicks, og held og lykke med feriemålet! 🙂

Kilde: Airbnb.com

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide