[single_post_category_name]

Romantisk getaway på den anden side af Øresund

Artiklen indeholder reklamelinks

Reklame fordi vi var inviteret

Et par timers kørsel fra København, på den anden side af Øresund ligger Falkenberg Strandbad, som er det lækreste badehotel med den skønneste spaafdeling. 
Til at komme frem til destinationen var vi så heldige, at vi kunne låne en bil af Toyota. Nemlig hybridbilen Toyata CHR, som kørte som en drøm hele vejen!

LÆS OGSÅ: Alternative sommerferiedestinationer 2018

Da vi kom frem havde vi fået det skønneste værelse med den smukkeste udsigt udover stranden, hvor vi lige kunne nå at nyde solnedgangen, inden vi skulle videre over i spaen.
I spaen blev vi budt på bobler, inden det for alvor gik igang. Hele spaen er én stor Retreat Club, hvor man kan tilkøbe sig forskellige behandlinger. Vi skulle have en Ivory-behandling, som er ideel til par, men man kan altså også sagtens nyde den med sin gode veninde eller sin mor. 
Her går man rundt som et lille ‘hold’ og giver hinanden de forskellige behandlinger. Det består bl.a. af en fodbehandling, en ansigtsbehandling, isscrub, aroma-spa, hamam, mudderbad, et varmt dyp i poolen og sauna. 

Er du gæst på hotellet har du automatisk adgang til Retreat Club’en, hvor der både er mulighed for at købe drikkevarer og snacks, mens man nyder de lækre pools og bare kommer heeeeelt ned i gear. 

Da vi var færdige med spaoplevelsen gik vi op på værelset og gjorde os klar inden middagen, som vi skulle have på hotellets restaurant ‘Famille’. Vi fik en treretters middag, der var TO DIE FOR og omgivelserne var igen helt suveræne. 

Vi skal lige love for, at man sove ekstra godt, efter en omgang spa, lækker mad og når man kan høre bølgerne udenfor vinduet! 

Næste morgen var der selvfølgelig morgenmadsbuffet, og heller ikke denne skuffer. Her er stort set al maden hjemmelavet, og du kan sidde at nyde din mad, mens solen står op. 

Alt i alt en perfekt opskrift på et ophold, hvor der skal skrues lidt ekstra op for romantikken <3 

Du kan selv bestille et ophold på Falkenberg Strandbad her. 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide