[single_post_category_name]

Vind en flybillet til et valgfrit sted i verden

Vi synes, at det er noget af det skønneste i hele verden at tage på lækre ferier. Så længe alt går efter planen! For det er vist de færreste, der synes det er sjovt at sidde og vente på et forsinket fly i flere timer i en lufthavn… Det kan godt være, vi elsker at shoppe tax free, meeeeen ikke for enhver pris!

LÆS OGSÅ: Redaktionens drømmedestinationer 

Vidste du til gengæld, at du kan opkræve kompensation, hvis dit fly er forsinket, aflyst eller overbooket? AirHelp.dk er verdens førende flykompensationsselskab, som hver dag hjælper flypassagerer med at få deres kompensation i sådanne tilfælde. 

Med AirHelp kan du nemt og hurtigt tjekke, om du har penge til gode i kompensation. Vil du gerne slippe for papirarbejdet og medfølgende retssager mod luftselskabet, kan du lade AirHelp klare det hele.

For at det ikke skulle være nok, så lancerer AirHelp i dag en helt ny mulighed til alle os, der hader forsinkede eller aflyste fly.

Nu kan du nemlig med få klik tjekke, om du har penge til gode i kompensation for forstyrrelser sket på flyrejsen helt op til tre år tilbage. G-E-N-I-A-L-T!

Derudover kan AirHelp i fremtiden holde dig opdateret, hvis du bliver berettiget til kompensation på dine rejser. Du får automatisk besked hver gang. Helt enkelt!

Med den nye lancering har du også mulighed for at kortlægge dit eget personlige, farverige kort over dine tidligere rejser, som du nemt kan dele med dine venner på Facebook og Twitter.

Du kan også se, hvor lang tid du har brugt i luften, hvor mange lande, du har besøgt og meget meget mere.

Lige nu har du desuden chancen for at vinde en flybillet til et valgfrit sted i verden. Alt du skal gøre er:  

Hente dit verdenskort HER

– Hoppe ind på Instagram og del din bedste rejseoplevelse med os – husk at tagge @theairhelper og hashtagge: #AirHelp #travelgoals #travelmap #travel

GOOD LUCK LADIES! 

Vi finder en heldig vinder d. 16. februar.

*Terms & Conditions

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide