[single_post_category_name]

ThisWay guider: De bedste spasteder i London

26-årige Julie Pallesen, startede bloggen This Way i januar 2014, hvor hendes vision bag bloggen var at inspirere folk til at rejse og opleve verden. 

Ved siden af bloggen arbejder hun som model og arbejder i hele verden. Derudover er hun i gang med at producere sin egen kollektion af rejseprodukter, som bliver mulige at købe på hendes blog om få måneder. 

LÆS OGSÅ: Årets Mors Dags-gave

Julie har en kandidatgrad i kommunikation og IT fra Copenhagen Business School. Julie har bl.a. boet i Paris, London, Tel Aviv, Barcelona mm. Og hun har lige købt lejlighed i New York med sin forlovede, som vil blive hendes anden base sammen med London, hvor hun arbejder som model, bloggen og alle hendes andre projekter. 

Julie går meget op i skønhed og passer meget på hendes hud og krop. Gennem hendes arbejde som model, hvor hun bor i en kuffert, er det ekstra vigtigt at have god hud. 

Hun har besøgt diverse spa-steder og skønhedsklikker i London og har lavet en guide til hendes yndlingssteder: 

W Hotel i Covent Garden

Er et coolt, moderne og mere ungt hotel, som har et skønt spa. De fører diverse hudplejemærker. Jeg foretrækker “glow-and-go” behandlingen fra mærket Natura Bisse. 

Jurlique på Oxford street

Det ligner ikke en skønhedsklinik, men inde bag Jurlique butikken er der et lokale, hvor du ligger dejlig gemt bag Oxfordstreet mange shopping travel mennesker. Her får du ansigtsbehandling med Jurliques egne produkter. 

Baglioni Hotel

Ligger i South Kensington området og de giver fantastiske ansigtsbehandlinger. 


One Aldwych Hotel

Er et meget smukt hotel, som også har et meget fint spa og gym. Jeg fik en diamond treatment med Natura Bisse produkter. 


Grace Belgravia

Er et posh women’s-only member club. Grace har både café, lounge områder, gym, spa, health club med alternative læger, samt andre faciliteter. Her kan du godt få adgang til ansigtsbehandlinger uden at være medlem af klubben. 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide