[single_post_category_name]

Insiderguide til Las Vegas: Meget andet end poker og Elvis

Show

Absinthe
Medmindre man er meget konservativ og traditionel er Absinthe det bedste show i Las Vegas. Absinthe er et varietéshow, med rigtig dygtige artister, og en meget mere sjov, kæk og intim atmosfære, end man oplever til for eksempel de store Cirque du Soleil opsætninger. Jo tættere på scenen jo bedre, men hvis man ikke vil hives op på scenen, skal man undgå første række.

Showet har en aldersgrænse på 18 år.

Absinthe
Caesars Palace
3570 S Las Vegas Blvd
Las Vegas, Nevada 89109

Shopping

Fashion Show Mall
Lige overfor hotellerne Venetian og Wynn ligger Fashion Show Mall, som er et af de største shoppingcentre i USA. Centeret har over 250 butikker, heriblandt Neiman Marcus, Saks Fifth Avenue, Macy’s, Nordstrom og Forever 21. Hvis man besøger Las Vegas om sommeren, vil man ofte kunne være så heldig, at der er sommerudsalg i butikkerne.

Centeret har også en stor food court og over 25 spisesteder.

Fashion Show Mall
3200 S Las Vegas Blvd
Las Vegas, Nevada 89109

North Premium Outlet
North Premium Outlet er en helt oulet-by i sig selv med over 175 butikker. Der er butikker som Coach, Kate Spade, Michael Kors, Neiman Marcus, Nike, Adidas, Burberry, Lacoste, Saks Fifth Avenue etc. Hvis man bor midt på strippen koster det ca. $20-25 i en taxa hver vej.
Personligt kan jeg godt lide, at centeret er udendørs, så man stadig får sol og dagsfornemmelse, selvom man bruger et par timer (eller mere) på at shoppe i butikkerne. Har man fået nok af varmen, kan man i stedet tage i det indendørs South Premium Outlet, der ligger i modsatte ende af strippen. Her er mange af butikkerne de samme, dog med enkelte variationer.

North Premium Outlet
875 S Grand Central Parkway
Las Vegas, Nevada 89109

Hvad skal jeg pakke?
Det spørgsmål får jeg meget ofte, så her er mine bedste råd til, hvad der skal i kufferten.

  1. Ikke for meget! Du skal også have plads til alt det du shopper.
  2. Når det så er sagt, kan du ikke bare nøjes med et par små kjoler. Selvom det snildt bliver over 40 grader i Las Vegas om sommeren, så får du brug for lange bukser og trøjer. Der er altid fuld skrald på deres air condition, om det så er på casinoer, i shoppingcentre eller på restauranter.
  3. Der er no such thing as being overdressed. Det er simpelthen umuligt at være overdressed i Las Vegas. Jeg har tit stået ved siden af en kvinde i brudekjole ved roulettebordet eller i køen til buffeten. Så pak endelig de pailletsko eller den kjole du ellers aldrig får brugt.
  4. Du har iført dig yndlingsbikinien og gjort klar til en afslappende dag ved poolen, eller måske et fancy poolparty. Men din pooldag kan hurtig blive kort, hvis der er metalspænder på bikinien. Efter en time i 40 graders varme bliver metal rigtig varmt, og bikinien bliver umulig at have på. Så pak en bikini uden metalspænder! Take it from someone who knows.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide