[single_post_category_name]

Nu kan du bo som en royal

Hvem drømmer ikke om at leve som en royal? Bare for et par dage måske? Hvis du tænker ’Det gør jeg!’, så har vi en god nyhed. For nu har du nemlig muligheden. I I en fjerntliggende nordtysk landsby gemmer sig en sjælden perle af en herregård, nyrestaureret af den danske komtesse Christina Ahlefeldt-Laurvig og hendes tyske mand Knut Splett-Henning. Netop nu har det dansk-tyske par åbnet op for, at man kan overnatte på den mondæne herregård, og byder på Nu åbner det dansk-tyske par dørene til herregården Rensow på Airbnb, der byder på alt andet end moderne og glamourøs indretning.

LÆS OGSÅ: Sådan får du en mere luksuriøs festival

En fælles interesse for historie og antikviteter fik det dansk-tyske par til i 2001 at falde for den mere end 750 kvadratmeter store og charmerende barok-herregård fra 1690, der var til salg på auktion. 

Da Christina og Knut overtog Rensow, havde det ikke været vedligeholdt siden før Berlinmurens fald i 1989, og de har derfor siden været i arbejdstøjet for at istandsætte herregården og det tilhørende skolehus fra det 19. århundrede. Med inspiration fra den mere end 500 år gamle japanske filosofi “Wabi Sabi living” – der løst oversat betyder “skønheden i det uperfekte” – har parret bevaret stedets autentiske charme, melankoli og åndelighed.Og nu åbner de dørene for eventyrlystne rejsende på Airbnb.

Med mørke patinerede vægge, rustikke og slidte materialer og asymmetriske linjer indrettet med møbler frabarok-, renæssance- og empiretiden, byder Rensow på en unik mulighed for at bo som en adelig i autentiske og atmosfærefyldte rammer.

Herregården byder på de perfekte rammer til en hyggelig ferie. Du vil omringes af lokal og historisk charme, uovertruffen natur fyldt med idylliske søer og uanede muligheder for vandreture i det nordtyske landskab placeret fjernt fra den slagne væk.

Lyder det som noget for dig, så koster det under 1.000 kroner for en overnatning.

Kilde: Airbnb

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide