[single_post_category_name]

ThisWay’s guide til Lissabon

26-årige Julie Pallesen, startede bloggen This Way i januar 2014, hvor hendes vision bag bloggen var at inspirere folk til at rejse og opleve verden.

Ved siden af bloggen arbejder hun som model og arbejder i hele verden. Derudover er hun i gang med at producere sine egne rejseprodukter, AwayThisWay, som bliver lanceret til sommer.

Julie har en kandidatgrad i kommunikation og IT fra Copenhagen Business School. Julie har bl.a. boet i Paris, London, Tel Aviv, Barcelona mm. Og hun har lige købt lejlighed i New York med sin forlovede, som vil blive hendes base, hvor hun arbejder som model, bloggen og alle hendes andre projekter.

Hotel:

Jeg boede på det luksuriøse fem-stjernede hotel, Four Seasons Ritz Lissabon, hvilket var helt fantastisk. Hotellet har et lækkert spa, kæmpe rooftop fitness og lækre restauranter. Nævneværdigt er deres udsøgte morgenmadsbuffet som har alt, hvad du kan drømme om.

Spisesteder:

Kulturen i Lissabon er, at man spiser meget ude, og derfor er der et hav af restauranter at vælge imellem, og som er fyldte.

Sea Me restaurant:

Er en fantastisk fiskerestaurant.

Mini Bar:

Er en cool tapas-restaurant.

Ironic Cafe Bar:

Tag herhen for tapas og drinks.

Alma Restaurant:

Hvis du skal have en fancy middag så er dette stedet da den har én Michelin-stjerne.

Hvis du også vil prøve nogle lækre sunde caféer, som er egnet til morgenmad eller frokost, så skal du tage på: Hello Kristof, Cafe Boavida, Fauna and Flora, Dear Breakfast eller/og Heim Cafe. Her kan du få acai bowls, avocado toast, banana bread og andre lækre retter.

LÆS OGSÅ: Den ultimative insiderguide til Berlin

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide