[single_post_category_name]

Disneyland Paris Magic Run: En oplevelse for hele familien

Reklame da vi var inviteret

For et par weekender siden var vi inviteret en tur i Disneyland, for at deltage i det populære Disneyland Paris Magic Run. Et event, som varede hele weekenden og som bød på fællesskabsfølelse og magiske oplevelser.

Med Disneyland Magic Run får du en unik mulighed for at løbe en tur gennem Disney-parken, hvor du kan møde dine yndlings Disney-figurer på vejen, samtidig med at du skaber nye oplevelser med dem, du holder allermest af.

Du kan enten vælge at løbe en tur på 5 kilometer (som vi gjorde), 10 kilometer, et halvmarathon eller sågar alle tre løb, hvis du har rigtig meget blod på tanden. Det foregår sådan, at 5 kilometeren løber af stablen fredag aften, 10 kilometeren lørdag morgen, hvor der efterfølgende også er små løb for de mindste, og slutteligt et halvmarathon tidligt søndag morgen.

Tænker du nu, at du måske ikke liiiige går ind under kategorien ’løbe-typen’, så er Magic Run faktisk lige noget for dig. Her handler det ikke om at nå først i mål, til gengæld handler det om at have det sjovt imens!

Vi løb som sagt 5 kilometeren, og selvom det var en eeeevighed siden, at vi sidst havde løbet 5 kilometer og at den ene af os var 4 måneder henne, så løb vi faktisk hele vejen. Nuvel med et par pauser for at få taget billeder sammen med Thor (Mums!) og Captain America (Igen – Mums!), men før vi vidste af det, ramte vi altså til vores store overraskelse målet. Vi havde endda aftalt, at det var ok, hvis vi gik noget af vejen, men inden vi nåede så langt, var vi simpelthen i mål.

På vores vej mødte vi folk i alle aldre – mange familier havde klædt sig ud som sine yndlingsfigurer, og løb sammen – i alle størrelser og alle etniciteter. Alle heppede på hinanden og man fik bare sådan en god følelse af ’Hell yeah! Vi klarer dén her!’ og så gjorde det da heller ikke oplevelsen værre, at alle fik medaljer og lækre snacks, når de var i mål. Et løb lige efter vores hjerter 😉

Vi fik hurtigt en forståelse for, hvorfor folk fra hele verden rejser langt for at deltage i løbene og det er svært ikke at blive revet med af stemningen, for selvom vi følte os mega bad ass efter at have løbet 5 kilometeren, så blev vi også lidt fristet til at tilmelde os hele baduljen næste gang. For det er altså sejt med dem, der kan løbe alle de tre løb, og så har man måske liiidt mere samvittighed til at spise noget af al det lækre kage, som man kan få overalt i Disneyland – selvom vi nu spiste løs uden kvaler alligevel 😀

Mens vi var afsted boede vi på Disneyland’s Hotel New York, som ligger 10 minutters gang fra parken, hvilket var ret praktisk ift. løbet, vi løb nemlig cirka fra kl. 20-21, så når man efterfølgende er træt, er det virkelig rart, at man kun skal gå nogle minutters gang til sit hotel, hvor der både er mulighed for at spise og selvfølgelig at lægge sig til at sove efter! Det er dog ikke et krav, at man skal bo på et af Disneylands hoteller, for at deltage i løbene. Vi vil dog anbefale, at man gør det. Især hvis man har børn med.

Tænker du “Yeah baby! Det vil jeg ikke gå glip af næste år!”, så er der allerede nu rift om billetterne, og der ender altid med at være udsolgt, så du skal helst købe din billet i god tid. Du kan købe billetter og se mere lige her: Disneyland Paris Magic Run. Hvis du synes, der er lige lang nok tid til at vente på næste Magic Run, så kan du på Disneyland Paris’ hjemmeside se alle de andre mange arrangementer, som løber af stablen henover hele året. Eksempelvis fejrer de Halloween i oktober med et særligt program, da selveste Mickey Mouse i år bliver 90 år gammel! En fejring, som også vil blive fejret henover julen, hvor Disneyland Paris selvfølgelig som altid går all in på Disney, jul og julestemning. Seriøst, vi vil allerede tilbage! Ha!

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide