[single_post_category_name]

Julie Rudbæks bedste tips til rejsen

Julie Rudbæk er i øjeblikket aktuel i Yousee-serien ’30’ og er i øjeblikket aktuel i en kampagne for det nye shoppingområde i Københavns Lufthavn sammen med skuespillerkollegaen Olivia Joof. Her fortæller Julie om sine egne rejsevaner.

LÆS OGSÅ: Olivia Joofs bedste tips til flyveturen

Hvor tit rejser du?
Jeg rejser ca. et par gange om året. Nok 2-3 gange.

Hvor er din favoritdestination?
Jeg har ikke nogen favoritdestination. Jeg kan godt lide variation. Når man fryser allermest herhjemme om vinteren, ser jeg virkelig frem til lange solskinsferier til Asien eller andre varme destinationer. Men en oplevelsesrig storbyferie til New York eller en kortere weekendtur til en storby i Europa med vennerne, kan altså også noget.

Hvad rejser du i?
Jeg rejser i noget så simpelt som de mest behagelige joggingbukser og en blød sweater. Og så lige et halstørklæde, som kan bruges som hovedpude i flyet. Det skal bare være behageligt, især hvis man skal flyve langt. Jeg kan ikke se, hvad jeg skal dresse op for i et fly. Jeg ser alligevel også ofte helt smadret ud, når jeg lander, og det er lige meget, om jeg har fløjet 1 eller 10 timer. Jeg har hørt, at det skulle have noget med den tørre luft at gøre.

Hvilke vaner har du i lufthavnen?
Jeg kan godt lide at komme ud i lufthavnen, fordi jeg forbinder den med rejse, eventyr og spænding. Derfor er jeg ofte også i god tid, så jeg kan tulle lidt rundt, kigge i butikker, få en snack eller se om jeg kan finde noget underholdning, jeg skal købe med til flyveturen og på rejsen.

Hvad skal du altid have med fra lufthavnen?
Jeg besøger ofte lagkagehuset, hvor jeg lige køber noget, som jeg kan tage med op i flyet. Især hvis jeg rejser om morgenen. Og så går jeg også altid lige gennem TAX FREE-butikken, for måske er der en creme eller mascara, jeg mangler og så til sidst i en kiosk for at købe blad, lakridser og vand..

Hvad er dine bedste tips til at overleve lange flyveture?
Jeg er dårlig til at sove på fly, så derfor er der ofte mange timer, der skal fyldes ud. På de lange ture er det jo ofte underholdningssystem (tv) – det kan jeg få mange timer til at gå med. Men ellers er podcast og god musik ofte min redning – Så husk at få hentet en masse gode podcast downloadet inden turen!  Det kan man hurtigt bruge et par timer på. Så kan man lukke øjnene til dem! Du kan selvfølgelig også bare vælge den mere egoistiske vej og holde din rejsemakker vågen hele turen, så du har en der kan underholde dig. Jeg har ofte taget et spil kort med i flyet – men aldrig brugt det. Jeg tror at jeg må indse, at jeg ikke synes, det er underholdning længere.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide