[single_post_category_name]

Olivia Joofs bedste tips til flyveturen

’Perfekte Steder’s Olivia Joof Lewerissa er i øjeblikket aktuel i kampagnen for Københavns Lufthavns nye shoppingområde. I den forbindelse fortæller hun her om sine egne rejsevaner og kommer med sine bedste rejsetips.

LÆS OGSÅ: Julie Rudbæks bedste tips til rejsen

Hvor tit rejser du?

Jeg rejser ca. én gang om året.

Hvor er din favoritdestination?

Det må nok være Rio. Strand og storby i en vidunderlig kombination. Folk danser i gaderne. Farver og bjerge. Jeg tror også, at Paris ville være en favorit, hvis jeg havde været der.

Hvad rejser du i?

Mit tøj er altid meget afslappet, når jeg rejser. Gerne joggingsæt fra Nike og nogle sneakers. Jeg har krudt i røven og skifter siddeposition hele tiden, så der skal altså ikke være cowboybukser, der strammer eller en læderstøvle, så foden ikke har mulighed for at hæve op.

Hvilke vaner har du i lufthavnen?

Jeg går altid på Joe and the Juice. Jeg står ved det. Så står den på dobbelt ingefærshot og en sandwich. Jeg elsker det brød. Helt fladt og sprødt.

Hvad skal du altid have med fra lufthavnen?

Nogle produkter fra Rudolph Care i TAX FREE-butikken

Hvad er dine bedste tips til at overleve lange flyveture?

Høretelefoner fra Bose med Noise Cancel! En masse downloadede podcasts og en bog, som nogen andre har sagt, de læste på et par dage!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide