Hvor rejser man hen med børn?

Info

Vores webredaktør Cecilie er gravid med sit første barn, som hun skal føde til februar. I mellem tiden vil hun løbende skrive om tanker og oplevelser, hun har gjort sig under sin graviditet.

ANNONCE i samarbejde med Eliza was here.

(Pssst… Der er rabatkode nederst i artiklen)

Nu er der kun omkring en tre måneders tid, til at jeg har termin og det er min store drøm, at vi skal ud at rejse, imens jeg har barsel. Jeg har kun hørt gode ting om det, og gud ved hvornår der bliver tid til det igen. Så 7-9-13 får vi forhåbentlig en baby, som ikke har noget imod, at vi viser hende den verden, hun er blevet født ind i.

LÆS OGSÅ: Ferier væk fra masseturismen: Tag til Portugal

Men, men, men… Så melder det store spørgsmål sig – hvor tager man lige hen med børn? Faktisk er det noget, min kæreste og jeg har snakket meget om gennem tiden, også længe før jeg blev gravid. For vi ELSKER at rejse, og har meget været på den type rejser, hvor vi selv har ’designet’ den. Altså ikke valgt en pakkeløsning, hvilket so far har været måden, der passede os bedst. Vi har altid snakket om, at vi havde svært ved at forestille os et liv, hvor vi skulle på All Inclusive-charterrejser, fordi vi fik børn ”det jo er sååå praktisk.” Og det tror jeg også 100 procent på, at det er. Men kunne nu alligevel godt tænke mig noget, som både børn og forældre (os) nyder.

Jeg er vokset op i en familie på seks. Vi var fire børn, hvoraf jeg var den eneste pige, og mine forældre har flere gange haft os med på All Inclusive-ferie, så jeg VED, hvordan det foregår. Og jeg synes bestemt heller ikke, at det har været dårlige ferier, men jeg har bare for meget krudt i røven til at være på et resort-hotel i en uge. Jeg skal ud at opleve! Byer, restauranter, strande osv. Osv.! Imens resten af min familie troligt lå ved poolen hver dag og planlagde deres dag efter, hvornår buffeten åbnede og lukkede, gik jeg byen flad. Og no offense, men det er begrænset, hvor spændende det er i længden, hvis det er sådan, du får tiden til at gå hver dag i en uge i en lille by på Tenerife!

Men jeg er heller ikke naiv, og jeg ved, at et barn vender op og ned på det hele. Men så er der heldigvis løsninger som Eliza was here, hvor man får the best of both worlds. Du booker nemlig bare en destination, og så sørger de for både fly, lejebil og hotel eller lejebolig alt efter, hvad man er til, så du kan selv tilrettelægge din tur, efter dit eget tempo. Rent win win, hvis du spørger mig.

Derudover er destinationerne noget helt andet end dem, man kender for de typiske charterrejser. Vi er f.eks. inkarnerede Italien-fans og her tilbyder Eliza was here bl.a. rejser til Sicilien, Toscana og Sardinien. Men er du mere til Grækenland, Spanien, Portugal, Malta eller Cypern, er der også mulighed for dette.

Inde på Elizawashere.dk kan du selv vælge, hvilken slags børnevenlig ferie, du kunne tænke dig. Skal der være børnepool og legeplads i området, kan du vælge det. Ligesom man også har mulighed for at vælge en privat feriebolig med egen pool (genialt, hvis man er flere børnefamilier afsted sammen, eller hvis man har flere børn, tænker jeg). Man har også mulighed for at leje babyseng, højstol samt autostol, så du ikke skal af med en bondegård for at medbringe dit eget.

Destinationerne byder både på rolige omgivelser, kulturelle tilbud og en slags ferie, der er mere autentisk. Alle de børnevenlige destinationer er forholdsvis tæt på strand, supermarkeder og landsbyer, og fordi du har egen lejebil, har du mulighed for at udforske landet akkurat ligeså meget, du vil.

Og seriøst – se lige nogle af deres destinationer. Jeg tror egentlig bare, at jeg booker allerede nu. Haha.

Lyder det som noget for dig og din familie? Så kan du lige nu og frem til den 31.12.2018 få 400 kroner i rabat pr. person, når du bruger rabatkoden: CHRICHRIELIZA – bemærk at koden gælder alle Elizas rejser og ikke bare de børnevenlige destinationer – just saying 😉

 

__________________________________________

***Betingelser: Rabatten er gyldig til og med d. 31.12.18 med afrejse senest d. 31.10.19. Rabatten er ikke gyldig for eksisterende bookinger, kan ikke kombineres med andre tilbud/rabatter og kan ikke indløses til kontanter.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og