This Way guider: De bedste steder i New York

THE PINK ISSUE

Køb magasinet her

Denne artikel er et uddrag fra det nye ChriChri-magasin The Pink Issue. Hvis du vil læse mere kan du blive abonnent her eller købe bladet i butikkerne her.

27årige Julie Pallesen startede bloggen This Way i januar 2014, hvor hendes vision bag bloggen var at inspirere folk til at rejse og opleve verden. Ved siden af bloggen arbejder hun som model og arbejder i hele verden. Derudover er hun i gang med at producere sine egne rejseprodukter, AwayThisWay, som blev lanceret i sommers og kan findes på  awaythisway.com  eller IG @Awaythisway

Lækre spisesteder
Atla: Hvis du er til det mexicanske køkken, så skal du tage forbi Arla. Restauranten ligner ikke noget i sig selv, men maden er det vildeste. Og hvis du drikker tequila, så kan tjenerne oplære dig lidt i alle de forskellige tequilaer, der er på kortet.

ABCV: Er mit yndlings frokost-vegetarsted i byen. Du får fantastisk lækker mad og tænker ikke over, at der mangler kød eller fisk. Den verdenskendte kok Jean-Georges er geniet bag restauranten.

Kulturelle aktiviteter
Når man kommer til New York, er det næsten en skam ikke at se en musical på Broadway. Hamilton Musical har jeg bl.a. set, og den er helt, helt fantastisk.
Whitney Museum: Er mit yndlingsmuseum i New York. De udstiller lidt anderledes kunst og installationer, som jeg altid finder meget inspirerende.
Lej en cykel, og udforsk Central Park, som har så meget at byde på!

Shopping
New York har alle butikker, som du kan drømme om. På 5th Avenue og Madison Avenue finder du de store ekslusive shoppingcentre Barneys og Bergdorf Goodman. Her finder du alt fra interiør til skønhedsprodukter og sko og tøj til både mænd og kvinder i mængder, du ikke har set før.

Nede i Soho er der også rige shoppingmuligheder. Butikker som Isabel Marant, Alexander Wang, Zimmermann, Chloé, Saint Laurent, Free People, Alo Yoga, Intermix, Lululemon er nogle af mine favoritbutikker. Mercer Street, Greene Street, Spring Street og Prince Street er mine yndlingsgader i Soho.

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og