[single_post_category_name]

Når ferien skaber minder for livet

ANNONCE for Eliza was here.

“Kan du huske den pizza, vi fik i Rom? Det er den bedste pizza, jeg nogensinde har fået!” eller “Den strand vi lå på i Grækenland, glemmer jeg aldrig!” Lyder det bekendt? Højst sandsynligt – for nogle ferier glemmer man aldrig, og det er ofte små, unikke oplevelser, der gør, at de er uforglemmelige – omend det er pga. maden, indkvarteringen eller lokationen.

LÆS OGSÅ: Ferier væk fra masseturismen: Tag til Portugal

Med pakkerejserne fra Eliza was here er du garanteret en unik rejseoplevelse, som ikke går i glemmebogen lige foreløbig. Du kommer ikke til at bo på hotel med hundredvis af andre hotelgæster, til gengæld kan du vælge at bo på et lille, familieejet hotel eller nyde roen i egen villa med privat pool.

Alt du selv skal sørge for er at finde ud af, hvornår du gerne vil afsted, og hvor du gerne vil hen, så skal Eliza nok sørge for både fly og lejebil. Alle indkvarteringer befinder sig steder, der er uspolerede og autentiske, og giver dig en følelse af frihed. Ejerne af de små indkvarteringer (private villaer, lejligheder, studios, hoteller, B&B) kender området som sin egen bukselomme og er yderst gæstfrie.

Eliza rejser til Grækenland, Spanien, Portugal, Italien, Malta og Cypern, med både mere traditionelle og ukendte regioner, så der er rigelig steder at gå på opdagelse i.

Derudover får du rig mulighed for at forkæle dine smagsløg. For maden er et vigtigt element hos Eliza was here, og man har specialiseret sig i at finde et væld af kulinariske indkvarteringer. Det kan enten være, at stedet har en lækker restaurant, at der er en skøn lokal taverna lige rundt om hjørnet eller at du selv kan prøve dine kræfter af i køkkenet med lokale råvarer eller komme på madlavningskursus, hvor eksperter står klar til at hjælpe med at tilberede lækre egnsretter.

 Tilbage i april måned sidste år var Team ChriChri i Portugal med Eliza og her boede vi bl.a. på det skønneste hotel, Cooking and Nature, som ligger i den portugisiske by Alvados. Her kunne vi hver morgen nyde udsigten til bjergene, mens vi nød vores morgenmad i restauranten. En af aftenerne deltog vi i et af de madlavningskurser, som hotellet tilbyder. Her lavede vi sammen med hotellets kok en lækker tre-retters menu bestående af bruschetta, hjemmelavet pasta i svampesovs og blødende chokoladekage til dessert. En helt unik madoplevelse, som klart kan anbefales!

Du kan se Eliza was here’s udvalg af kulinariske destinationer HER.

Og så er der vist ikke mere at sige end bon appetit og rigtig god ferie!

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide