Disneyland Paris Marvel Season: Superheltesjov for hele familien

Reklame fordi vi var inviteret

Mød dine yndlingssuperhelte i Disneyland

For nogle uger siden var vi inviteret til Disneyland Paris for at overvære åbningen af deres Marvel Season of Super Heroes, som vil være forårets højdepunkt fra 23. marts – 16. juni 2019. Vi sendte ChriChris webredaktør, Mette Thomsen, afsted sammen med hendes 4-årige søn, som er kæmpe fan af især Spider-man og Hulk – det måtte da være det bedste udgangspunkt for at nyde en weekend i selskab med Marvel’s Super Heroes 🙂

Herfra giver vi ordet videre til Mette.

 

Disney-magi & storslåede action- og danseshows

Da min søn og jeg fløj afsted mod Disneyland Paris, var forventningerne bestemt høje. I denne helt specielle sæson kan man nemlig møde ingen ringere end de vanvittigt seje Marvel superhelte som Spider-man, Captain America, Black Panther, Iron Man, Thor, Black Widow, the Guardians of the Galaxy, Captain Marvel og Grooth. Særligt min søn kunne nærmest ikke være i sig selv, for han var jo altså så spændt!

Og wauw, jeg må simpelthen bare sige, at det i dén grad levede op til forventningerne! Favoritterne var de gigantiske superheltefigurer og de shows, man har mulighed for at se i løbet af sit besøg i Disneyland. Bl.a. det storslåede show Marvel: Super Heroes United, som var virkelig imponerende. Det er et 20-minutters sceneshow med skuespillere og dansere, som er klædt meget overbevisende ud som de ikoniske figurer fra Marvel-universet, og der er de vildeste special effects. Man føler nærmest, man er en del af showet, og især for sådan en 4-årig gut føltes det MEGET virkeligt og aldeles fortryllende.

En af de sjoveste oplevelser, som I virkelig ikke må gå glip af, hvis I besøger Disneyland Paris i denne periode, var Dance-Off med the Guardians of the Galaxy. Her er heltene ude på mission og danser til de fedeste hits, som man kender fra filmene. Og som noget helt nyt i år er Groot med, og det var simpelthen så gennemført. De fik alle tilskuerne til at danse med, og så tog de både børn og voksne med på scenen, som viste lækre dance moves! Virkelig sjovt 😀

Okay, der er virkelig mange fede Marvel-oplevelser at komme efter, men jeg bliver bare lige nødt til at nævne, at min søn kom til Disneyland Paris som kæmpefan af de mandlige superhelte Spider-man og Hulk, men gik derfra som endnu større fan af den kvindelige Captain Marvel, fordi hun reddede alle de andre superhelte i showet Stark Expo. Dét synes jeg som kvindelige superheltemor naturligvis er virkelig sejt 😉 Så se lige det show!

 

Bo i Disneyland & få den fulde oplevelse

Mens vi nød vores mange oplevelser, boede vi på et hotel i Disneyland, nemlig Newport Bay Club. Først og fremmest var det et vildt lækkert og børnevenligt hotel, men det skønne vare altså også, at det kun lige lå en kort gåtur fra alle attraktionerne. Og en ganske smuk gåtur forbi Disney-søen, fyrtårnet og den store luftballon, som min søn var meget betaget af.

Især når man rejser med børn, er det guld værd at kunne komme hurtigt “hjem”, når der er brug for det. Hvadenten det er midt på dagen til en pause for de små, eller om aftenen når alle er trætte. Og så var morgenmaden SÅ lækker, kæmpe plus 😉 Nå ja, og den indendørs pool med et stort piratskib – dét var et hit hos den 4-årige!

Hvis I nu sidder derude og overvejer, om I skal tage et smut i Disneyland i år, så synes jeg oprigtigt, at I skal tage afsted i Marvel Season. Disneyland er skønt året rundt, men dét jeg rigtig godt kan lide ved det her, er, at man får den fulde oplevelse sammen som familie, fordi man samles om de forskellige shows og ligesom har et tema for sin tur.

Bon voyage!

Hvis du har kommentarer eller spørgsmål til Marvel Season i Disneyland Paris, så spørg endelig løs – vi vil så gerne høre fra dig 🙂

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være