Klar til en eksklusiv solferie væk fra de andre turister?

Annonce for Eliza was here

Middelhavsområdets skjulte ferie-skatte

Når vi førhen skulle planlægge og bestille en ferie, så sad vi gerne og drømte os væk til en masse smukke, uberørte, autentiske feriedestinationer – væk fra masseturismen og ud blandt de lokale – men endte så alligevel med at tage det “sikre” valg. Dvs. godt og vel den samme destination og samme hotel, som alle andre turister tager til, for så var man vel garanteret en god ferie? Ak ja, vi er blevet klogere. Du behøver nemlig ikke gå på kompromis. Lad os forklare nærmere…

Da vi opdagede Eliza was here, opdagede vi en ny måde at rejse på. Ja, og planlægge rejse på, for den sags skyld! Eliza har en række nøje udvalgte indkvarteringer i Middelhavsområdet, som man kan kun booke hos Eliza was here. Det er steder, som Eliza kender ud og ind, og det betyder naturligvis, at du kan få en masse skønne insidertips til de eksklusive steder, som er væk fra masseturismen.

Kig med her, når vi viser et par af ChriChris favoritdestinationer – og tro os, det var virkelig svært kun at vælge to, hehe.

 

Solsikkerne viser dig vej

Elizas udvalg rummer både moderne og autentiske indkvartering i villaer, lejligheder og B&Bs, og det er op til dig, om du vil have det helt privat, eller om det skal være et sted med fælles områder, der er gode til småbørnsfamilier.

Vi elsker alt ved Toscana – de varme brændte farver, landskabet, gæstfriheden og maden! Derfor faldt vi også pladask for Le Terre dei Cavalieri Hotel, som ligger i bakkerne uden for den smukke middelalderlandsby Cortona.

De mange marker med solsikker viser vejen til den istandsatte toscanske gård fra 1700-tallet, hvilket de hvælvede lofter, de ældgamle stenmure og staldbjælker smukt og autentisk vidner om. Her er både swimmingpool, et gæstfrit værtspar, der kan få alle til at føle sig hjemme, og en restaurant med retter fra det italienske køkken. Kan man egentlig ønske sig mere?

Det lyserøde hus i olivenlunden

På den smukke græske ø Lefkas ligger billedskønne Vertzamo Villas. Engang blev der produceret vin på stedet, og det bærer det den dag i dag præg af på allerfineste vis. Vinmarker og olivenlunde omringer de fem villaer, og vi kunne ikke stå for den lyserøde af slagsen! Og så har man endda privat pool lige uden for døren, wauw! Du er desuden tæt på strand og selve byen Lefkas, så der er rig mulighed for udflugter.

Noget af det bedste ved at booke rejse gennem Eliza was here, er, at det fjerner al stress og bekymringer. Der er styr på alle de praktiske detaljer, som kan være virkelig svære at få til at gå op i en højere enhed: fly, ophold og en fuldt forsikret lejebil. Når vi førhen hørte ordet ‘lejebil’ gav det akut sved på panden, for det kan være SÅ bøvlet, men ikke her. I stedet skal man bare hygge sig med at pakke kufferten og dukke op i lufthavnen, og glæde sig over, at man kan nå feriesteder væk fra de andre turister med en kort flyvetur inden for Europa!

Har du også fået lyst til en autentisk og eksklusiv rejse, hvor du ikke snubler over alle de andre turister? Så se meget mere på Eliza was here. Vi har fået akut rejsefeber, hvad med dig? 😀

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og