[single_post_category_name]

3 spirituelle rejsedestinationer

Dette er et uddrag fra en artikel oprindeligt bragt i ChriChri-magasinet The Good Read Issue. Du kan købe det nyeste ChriChri Magasin her og du kan blive abonnent lige her. 

LÆS MERE: 10 grunde til at elske singlelivet

Det er i rejsebranchen, som det er i modebranchen; hvert år dukker der mange interessante trends op, som er determineret af samfundsmæssige forhold. 2018 er et spændende år, hvor især selvudvikling står højt på listen. Da jeg selv arbejder med healing, coaching og spiritualitet i mit virke som coach, er jeg selvfølgelig rigtig glad for den største rejsetrend af dem alle i år, nemlig”den spirituelle rejse”. Men hvad dækker det egentlig over? Først og fremmest handler det om at finde sig selv. Hvor målet med ferien tidligere var at undslippe hverdagen og slappe fuldstændig af, kræver den moderne globetrotter noget helt andet; vi vil udvikle os selv på rejsen, lære noget og måske endda vende hjem som nye og bedre mennesker. Og hvordan gør man så dét? Man tyr naturligvis til midler som mindfulness, meditation og yoga – for blot at nævne et par ting. Pak kufferten, og rejs til én eller flere af disse spændende destinationer, der alle byder på storslået natur og tid til fordybelse.

1. Tibet

Dette hellige land behøver næppe nogen større introduktion. Tibet er Dalai Lamas hjemland, og både naturen og kulturen er – for os – af en helt anden og ganske magisk verden. Hvis du interesserer dig for den åndelige verden, er Tibet absolut en must visit-destination! Tibetanerne lever fortsat efter ældgamle traditioner, hvor den moderne verden(heldigvis!) stadig ikke har gjort sit indtog. Det simple liv lever videre i bedste velgående. Besøg et tempel, og lad dig inspirere af de vise munke og smukke ritualer.

2. Sri Lanka

En ofte overset lillesøster til Indien, men Sri Lanka er virkelig ved at indfinde sig på verdenskortet som populær rejsedestination. Med god grund. Her får du tropisk klima, lange sandstrande og nationalparker fyldt med vilde dyr – for alle pengene! Men der er også en anden side af landet, nemlig den spirituelle, hvor du har rig mulighed for at finde dig selv. Besøg de smukke, gamle teplantager og de magiske templer. På Sri Lanka lever alle religioner side om side: buddhister, hinduister, muslimer og kristne. Det er super inspirerende!

3. Irland (Galgorm)

St. Patrick’s Day, Guinness og Rugby. Irland er kendt for mange sjove ting, men desværre overses den mere spirituelle side af landet ofte. Især i den nordlige del af landet finder man den vilde natur, som ellers kun opleves i film som Braveheart – ikke at forglemme de mange meditations- og yoga-retreats, der kalder på indre opvågning. Der er bare noget magisk over Irland, som hvert år tiltrækker pilgrimme og spirituelle mennesker fra hele verden. Og så ligger det jo dejlig tæt på Danmark.

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide