Løb med dine yndlings Disney-figurer i 2020

Gør 2020 til noget helt magisk. Kombiner motion for hele familien med løb i Disneyland. I 2020 har du nemlig mulighed for at deltage i hele to runDisney-arrangementer. Som noget helt nyt kan Disneyland åbne op for den allerførste udgave af Disneyland Paris Princess Run.

Disneyland formår at gøre løb til noget, der er sjovt og som alle kan være med til ved at kombinere det med sjove kostumer og anderledes rammer, da man løber rundt i Disneylands smukke parker. Plus man får minder for livet – what’s not to like?

Disneyland Paris Princess Run foregår fra den 8. til den 10. maj 2020. En weekend, hvor man får mulighed for at møde sine yndlings Disney-prinsesser til de forskellige løb, med heppende Disney-figurer der hepper på sidelinjen.

Lørdag den 9. maj får man mulighed for at løbe 5 kilometer i hjertet af Disney Parkerne under løbet Disneyland Paris Princess 5K, der hylder Ariel fra Den Lille Havfrue og alle hendes venner fra den ikoniske Disneyfilm.

Samme dag kan ungerne have det sjovt under runDisney Kids Races, som tilbyder løb på 100 meter, 200 meter eller 1 kilometer på græs. Her kan de tilbringe tid med Disney-prinsessernes loyale venner, såsom Suzy og Perla, Askepots søde mus, eller Meeko, Pochahontas’ søde vaskebjørn.

Søndag den 10. maj vil Belle fra Skønheden og Udyret synge Disneyland Paris Princess 8K i gang med sin berømte ‘Be Our Guest’. Har man lyst til at deltage i begge løb har voksne mulighed for at gennemføre Cinderella Challenge 13K, hvorefter de får en ekstra medalje.

Det ikoniske Disneyland Paris Run Weekend løber af stablen den 24.-27. september, hvor man har mulighed for at deltage i forskellige løb.

Lyder det ikke, som den bedste idé EVER?! Så kan du allerede nu bestille billetter her.

Læs mere om dengang, hvor ChriChri deltog i Disneyland Paris Magic Run her.

 

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være