[single_post_category_name]

Rejseguide: Christianes Bangkok

Rejseguide: Christianes Bangkok

Where I have stayed

The Davis
Skønt hotel, hvor man kan finde gode last minute deals, som kan koste helt ned til 350 kr. per nat. Hotellet er simpelt, med gode fine værelser og en pool på taget – og så kan man gå ned til Central Embassy – not bad.

Kempinski
Kongens hotel – hvis man virkelig skal flotte sig og har råd.

Anantara Siam
Fantastisk hotel med et fantastisk lobbyområde. Man kan overnatte eller vælge at komme blot for deres skønne afternoon tea.

Shangri-La
Et lidt ældre hotel, men meget stylet. Ligger ved floden.

Siam at Siam
Her kan man også finde gode deals. Jeg var så heldig at blive upgradet til deres største suite, så jeg havde en ret fed oplevelse på Siam at Siam.

Vie Hotel Bangkok
Et rigtig godt placeret hotel med fantastiske suiter. Her kan man få et deluxe-værelse for ca. 800 kr.

Hoteltip: Generelt er der mange hoteller i Bangkok og mange last minute deals. Det er utroligt, hvad man kan finde i sidste øjeblik på en dealsite. Jeg har formået at finde et værelse på et top luksushotel til 800 kr., hvilket er en fjerdedel af den normale pris. Men du kan snildt finde skønne hoteller mellem 350-700 kr. for et dobbeltværelse. Du skal bare lede på gode deal sites – mine favoritter er TripAdvisor eller hotelscombined.com

Tip: Bo altid i gåafstand til en Sky Train-station. Både The Peninsula, Hilton og Anantara Siam ligger på den anden siden af floden, dvs. at man hele tiden skal tage en lille båd for at komme til Sky Train. Det skal man lige være opmærksom på, inden man bestiller.

Tip: Er man så heldig at have en hel uge i Bangkok, kan man også vælge at bo i serviced apartment. Disse lejligheder koster typisk ca. 500 kr. om dagen for en lejlighed. Hver lejlighed har et lille køkken og oftest en swimmingpool tilknyttet komplekset. Det er et rigtigt godt alternativ til hoteller.

— Where to eat —

— What to do —

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide