Life&Beyond

Rejseguide: Christianes Bangkok

Rejseguide: Christianes Bangkok

Jeg har været i Thailand flere gange, end man kan tælle på én hånd, og jeg anbefaler det til alle, der gerne vil have paradis, hvide sandstrande, palmer og ikke mindst virkelig god mad (til ingen penge). I Thailand skal man dog vide, at mange steder er dybt turistede, og til familieturene vil jeg desuden anbefale at undgå de populære sexturistområder. Man skal fx ikke bo ved Patong Bay i Phuket. Det er så langt fra den paradisidyl, som man kan komme. Det betyder dog ikke, at de lokale smukke gader og strande uden bananbåde og vandscootere ikke findes. Det gør de bestemt. 

Tilbage i tiden var mine associationer til Thailand noget med en rygsæk og små bungalower med primitive toiletforhold. Men det var dengang. Nu er jeg ældre, og ”Mit Thailand” er blevet lig med resorter, villaer med smukke pools og rigtig god service. Er jeg snobbet? Nej, jeg er bare blevet ældre. Som så mange andre synes jeg, at backpackerferier er dejlige, men jo ældre man bliver, des kortere bliver ferierne, og man ønsker at komme væk fra den stressede hverdag. Man vil bare flade ud og opleve ferie som en luksus, hvor ”hvad skal vi have at spise til aften” ikke hænger over hovedet. Dernæst er det vidunderlige ved Thailand jo netop, at priserne er favorable, og at du kan finde meget lækre hoteller til det halve af prisen i Europa.

LÆS OGSÅ:Christiane: 10 ting der var uundværlige på min rejse med baby

Lidt storby skader aldrig, også selvom man er taget til Thailand for varmens og strandenes skyld. Bangkok er klart et besøg værd, og lysskilte, malls, butikker, biler, tuk-tuk’er, forurening, madboder, massagesteder så langt øjet rækker ­– det er Bangkok. Jeg har været i Thailand så mange gange efterhånden, og hver gang er jeg naturligvis også et smut i Bangkok. I denne guide finder i mine allerbedste tips til Østens Perle, Bangkok.

 — Where to stay —

— Where to eat —

— What to do —

 

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *