This Way: Rejseguide til Thailand

Bio
Rejse blogger og stifter af rejsebrandet, This Way, Julie Pallesen er taget en tur til paradis i Thailand og deler sin rejse med os.
Julie Pallesen er baseret i Paris hvor hun arbejder som model og har sit firma.
Hun rejser verden rundt med sine professioner og har altid sit smil med på sin vej.
Følg hende på: @thisway_ og tjek hendes rejsebrand ud på awaythisway.com og @awaythisway

Hvis du drømmer om at komme til turkisblåt hav i Thailand, uden for mange turister, så har jeg fundet stedet til dig.  Jeg elsker selv Thailand, da jeg er vild med deres mad, thai menneskers gæstfrihed og deres buddhistiske kultur. 

I de kolde vintermåneder finder jeg altid en varm tropisk destination som kan rebooste mig med energi, sol, og vitamin D. Jeg drog 2 uger til Thailand og lavede ø-hop i de sydvestlige øer, som ligger i Andamanhavet. Det er lidt af en rejse at komme dertil, men så er du også garanteret, at der ikke er fyldt med turister, selv i deres højsæson.

Koh Lipe

Jeg startede min tur på øen Koh Lipe, som er en fantastisk ø. Der er få biler – hvis nærmest ingen biler på øen. Deres primære transportmiddel er scootere med to ekstra sæder i siden, som er deres form for taxi.  Koh Lipe er udviklet i forhold til de andre nærliggende øer. De har en livlig gågade med restauranter, barer og massagesteder som er vildt gode og billige.

Jeg kan varmt anbefale at spise på Thai Derm Restaurant og Papaya Nee som er familieejede restauranter, som begge serverer lækker thaimad. Og hvis du er til avokadotoast eller burger så tag forbi Elephant Restaurant. Dette sted har også den bedst kaffe på øen og de har derudover live-musik om aftenen.

 

 

På Koh Lipe kan du vælge enten at bo på Idyllic Hotel, som er det mest moderne og nye hotel på øen, eller du kan vælge at bo på Andaman eller Zodiac, som ligger på nord-siden af øen. På nord-siden er der også den smukkeste strand. Øen er lille, så man kan sagtens gå øen rundt, uden at få alt for trætte ben.

Hvis du har lyst til at lave lidt aktivt, og du gerne vil væk fra restauranterne og gaderne, kan du tage på snorkelture ud til Koh Adang, som er en nærliggende ø. Det er en helt fantastisk oplevelse. Det er også nemt at arrangere bådture fra dag til dag, så du behøver ikke at planlægge alt for lang tid i forvejen.

Koh Mook, Koh Kradan og Koh Lanta er andre nærvedliggende øer, der er værd at besøge og tage nogle overnatninger på.

 

Koh Lipe

Koh Mook er en lille ø, som er mindre civiliseret end Koh Lipe og Koh Lanta, men den er bestemt værd at besøge. På Koh Mook kan man opleve den smukkeste solnedgang, jeg længe har set. Så du kan tage på Charlie Beach og nyde solnedgangen med en frisk kokosnød eller margarita, og nyde den smukke natur. Derefter kan du spise på Sugar and Coffee, og nyde thaimad med fødderne i sandet. Derudover har Koh Mook en emerald-grotte du kan besøge om morgenen, så der ikke er for mange andre mennesker og istedet bare nyde naturens skabelse.

 

 

Koh Kradan

Koh Kradan har fantastiske snorkelmuligheder og her så jeg flest fisk. Det var anden gang jeg prøvede at snorkle, og jeg blev helt hooked! Koh Kradan har et luksushotel, Anantara som er i en standard du ikke finder på de nærliggende øer.

 

Jeg nød 14 dage i paradis, spiste thaimad hver dag og blev aldrig træt af det. Deres friske papaya-salat og pad thai med kylling og en friskfanget grillet fisk med thai krydderier var mine favoritter.

Derudover fik jeg massage 4 gange på min rejse, hvilket var i en prisklasse, hvor alle kan følge med, så jeg holdt mig ikke tilbage. Du kan få 1 times thaimassage med olie til ca. 70 kr.

Deres massageklinikker har åbent fra morgen til aften. Du kan enten nyde din massage på stranden eller på en af deres massageklinikker før eller efter middag.

 

 

Jeg blev mest overrasket over at se deres smukke strande, som er som taget ud fra en film. At svømme rundt i et krystalklart hav er jo drømmen, efter min mening.

 

Jeg kan varmt anbefale at tage afsted på en ferie til de forskellige øer i sydvest Thailand som par eller familie. Tag gerne afsted minimum 10 dage, da rejsen er lang.

Jeg fløj til Bangkok og derefter med et indenrigsfly til Hat Yai hvorefter jeg skulle køre i halvanden time og dernæst halvanden time med båd. Det er ikke nemt at komme til paradis – men det er bestemt rejsen værd.

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

8 råd til bedre hud

Køb bogen GLØD – Sund kost, Smuk hud Af Christian Grønhøj og Morten Fenger   Indeholder reklamelinks Kost har stor betydning for hudens sundhed, og