[single_post_category_name]

Christiane: Derfor elsker jeg skiferie

Så så man sgu lige mig være på skiferie for første gang i noget, der ligner 19 år!! Jeg var sidst på skiferie i gymnasiet og havde lidt droppet tanken om, at jeg nogensinde skulle afsted igen. Især efter jeg fik piskesmæld for nogle år siden, har jeg været mere tilbageholdende, når det gælder “ekstremsport” (hvis man overhovedet kalder skiløb for det??).. But you get the point.

(pssst… Du kan finde links til mit look HER)

Men alligevel har jeg også altid været lidt fristet til at kaste mig ud i det igen. Især fordi jeg faktisk var ret vild med det første gang, og jeg har også mærket en lille smule misundelse i mig, når andre har postet skønne billeder af kridhvid sne, skyfri himmel og afterski på Instagram 🙂

Så i år skulle det altså være og jeg må bare sige – Jeg er max fan! Konceptet med bare at tage dit skitøj på, droppe makeup og bare bruge dagen på at stå på ski, nyde vejret og bruge sin krop på en helt anderledes måde er jo fantastisk! Jeg er jo ikke så rutineret, så jeg undgik selvfølgelig de stejle løjper og holdt mig til de mere… børnevenlige. Og så holder man lige pause, hvor man får sig en vodka redbull og måske fritter on the side – lige mig!

Så ja, skiferie var en kæmpe succes og jeg skal helt sikkert afsted igen!

xx Christiane

LÆS OGSÅ: Stjæl Christianes stil: Chic i sneen

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide