Olivia Salo: Jeg elsker at blive udfordret

ANNONCE for srprs.me

Kunne du forestille dig at købe en rejse uden at vide, hvor du skulle hen? Srprs.me er et nyt rejseselskab, hvor konceptet er, at du ikke kender din endestation på forhånd. Vores ultimative girlcrush og ChriChripigen i The Sweet Issue, Olivia Salo, har testet konceptet af, og vi har taget en snak med hende om hendes tanker før rejsen her: 

– Hvad var dine forventninger til rejsen?

Jeg var simpelthen så spændt. Mest fordi jeg er kontrolfreak, og måske kan have lidt svært ved at slippe kontrollen engang imellem. Så mine forventninger var at blive personligt udfordret, opleve en ny spændende by, som jeg forhåbentlig ikke havde besøgt før og spise en masse god mad.

– Havde du nogen betænkeligheder ved den her måde at rejse på, før du sagde ja?

Jeg havde aldrig hørt om denne type rejse før, og blev simpelthen så mega spændt på, hvad jeg ville blive kastet ud i!

– Hvad for en type rejse håbede du at komme på?

Jeg var åben for alle typer rejser.  Jeg elsker at blive udfordret, og så er det også spændende, hvis man kommer et sted hen, man ikke lige havde regnet med at skulle besøge. Derudover var jeg i bedste selskab med min fantastiske veninde, så jeg var slet ikke bekymret. Jeg havde dog et håb om, at vi kom på en storbyferie med fantastisk mad.

– Var der nogle storbyer, du havde fravalgt at rejse til – hvorfor?

Jeg havde fravalgt Berlin, da jeg skulle dertil med mine to veninder kort efter. Milano var også fravalgt, da jeg har haft en ubehagelig oplevelse der, for mange år siden.

– Hvad havde du pakket til din rejse – var det svært at finde ud af, hvad du skulle have med, når du ikke vidste, hvor du skulle hen?

Jeg havde pakket komfortabelt tøj, gode sko, man kunne gå byen rundt i, et mere festligt outfit (da jeg da håbede på, at man kunne få en drink eller 2 på en lækker bar). Heldigvis får man en vejrudsigt med sig, inden man rejser, og jeg kunne se at vejret mindede meget om det danske.

Du kan følge Olivia og se mere om hendes rejse på hendes Instagram @oliviasalo. Vil du vide mere om srprs.me, så klik her.

LÆS OGSÅ: Slip kontrollen og tag på eventyr

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide