Christiane: Min tur til Schweitz i billeder

Indeholder reklamelinks

For nylig var jeg 3,5 dag i Schweitz på vandretur med min bedre halvdel. Og hold nu op, hvor var det bare den bedste tur ever(!!!) og hvor er jeg bare blevet lagt ned med beskeder om anbefalinger og tips til sådan en tur. Jeg har en fornemmelse af, at det her virkelig bliver hipt – måske fordi man har været “indespærret” så længe, at man har brug for at komme ud og få luft under vingerne. Uanset hvad så er jeg fan!

Jeg havde virkelig set frem til den her tur. Jeg havde bestemt, at temaet for turen skulle være “vandretur i snelandskab”, og resten stod min mand for. Han har trods alt boet i Schweitz i 17 år og er en vaskeægte natursports-veteran og kender trekking-ruterne som sin egen bukselomme, så jeg var i virkelig gode hænder.

Vi havde booket os ind på et hotel i byen Lanzeheide, hvor vi havde vores base, og desuden havde vi lejet en bil. Den første dag tilbragte vi i Lanzeheide, hvor vi gik ture omkring skiterrænet. Ved alle skiterræner er der masser af hike-ruter og det er perfekt for så kan man planlægge efter at spise frokost højt oppe på terrænets restauranter. Vi mistede ruten en gang og måtte gå hele vejen op af en rød piste i stedet for på en vandrevej og shit det var hårdt!! Jeg siger jer, at mine baglår og bagdel kunne mærke det!!! Men der var ostefondue, da vi ankom til toppen, så alt var godt

Næste dag kørte vi til St. Moritz, hvor vi havde den mest fantastiske dag med at vandre på vandreruterne dér. Vi endte igen højt oppe i terrænet og spiste frokost på Paradiso – en restaurant, der bare SKAL besøges.

Tredje dag kørte vi ned ad bjerget til Laax og havde en skøn dag der. Der var dog ikke såååå meget sne, til trods for at vi havde planlagt en virkelig stejl rute med snesko. Skæbnen ville dog, at det så skulle vælte ned med sne på sidstedagen, og vi afsluttede så turen med langrend, som bestemt også er en anbefaling værd – det var både nemt og billigt at leje ski og passede perfekt ind i temaet.

Det er længe siden, jeg har følt mig SÅ i zen. Det med at bruge naturen på den måde, og sin krop. Det er så fantastisk. Ens krop er brugt på en hel ny måde, og man sover fantastisk efter sådan en dag med kilometer i benene, sne under sålerne, masser af skøn natur og ikke mindst amazing mad. Det har været den bedste måde at mærke sig selv og hinanden på, og det er bestemt ikke sidste gang, vi tager på sådan et sneeventyr!

Shop stilen

Windbreaker fra SOS, Køb her 

Skibukser fra SOS, Køb her

Skijakke fra SOS, Køb her

Vandrestøvle fra MAMMUT, Køb her

Solbriller fra Prada, Køb her

Skiundertrøje fra SOS, Køb her

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være