[single_post_category_name]

Fortællinger fra min karriere: Kristina Rosing

Hun er tredje generation i RAGNAR Ure & Juveler, der forhandler nogle af verdens førende ur mærker, samtidig med at hun er designer i hjertebarnet io jewels. Kristina Rosing kunne godt bruge flere timer i døgnet, men alligevel har hun haft tid til at tage en lille snak med os, om den karrierer der i øjeblikket drøner derudaf med lynets hast.


Q

Hvad drømte du om at blive da du har barn?

Jeg havde ret mange drømme, forskellige drømme! Da jeg var barn ville jeg gerne arbejde med dyr. Jeg elskede dyr. Så ville jeg gerne være advokat inden for strafferet – og så designer.


Hvad er du uddannet?

 A

Jeg har to designuddannelser fra henholdsvis BEC Design (i dag KEA) og Margrethe Skolen. Dertil har jeg taget en coach uddannelse hos Sofia Manning. I øjeblikket er jeg medlem af et erhvervsnetværk for selvstændige, direktører og ledere, ”Leith”, hvor vi mødes jævnligt og bliver udfordret til at blive bedre versioner af os selv inden for alle områder.


Hvad går dit job ud på?

A 

Jeg er partner og tredje generation af RAGNAR Ure & Juveler der ligger i Odense, hvor vi er eksklusiv forhandler af nogle verdensførende ur brands som Rolex, Omega og Tag Heuer. Ved siden af designer jeg smykker for mit eget lille smykkemærke, io jewels. Så kort fortalt at skabe, at producere samt sælge en masse lækre ure og smukke smykker.


Q

Du er tredje generation i RAGNAR Ure & Juveler, hvordan er det egentlig at arbejde i et familiefirma?

 A

Det er vildt spændende og også ret så udfordrende. Spændende fordi vi arbejder med nogle af verdens største brands inden for dets område og møder en masse spændende kunder. Og spændende fordi det er et familieforetagende – vi har selv bygget op til det det er i dag. Udfordrende fordi jeg er den eneste til at føre det videre og dét med ærefrygt for, at gøre det lige så godt som mine bedsteforældre og forældre.

Hvordan ser en typisk dag i Kristina Rosings stiletter ud?

 A

En typisk dag starter kl. 06:00 hvor vækkeuret ringer første gang. Snoozer den så til 06:15 ca. hvor min kæreste og jeg kører ud og træner en lille time. Derefter hjem i bad og spise morgenmad og af sted på arbejde.
Vores forretning ligger i Odense og vi bor i København, så jeg pendler ofte med DSB hvor togtiden bliver brugt på at læse dagens aviser, svare på mails og at lægge billeder op på Instagram for @Ragnar_Denmark og @io_jewels. Tiden i Odense bliver som regel brugt på at pakke ure og smykker til private kunder i København, møder med vores guldsmed vedr. nye smykkedesigns og evt. møder med kunder eller leverandører. Sidst på eftermiddagen smutter jeg tilbage til København og mødes med kunder der har bestilt varer..

Q

Hvordan balancer du arbejdsliv og fritid?

 A

Det kan til tider være ret så vanskeligt når dagene er lange og flyder sammen. Men som regel er jeg i København om fredagen, hvor der er lidt mere tid til møder, kaffedates med veninder osv. Det er så vigtigt for mig at se mine venner og veninder. I princippet kunne jeg arbejde 25 timer i døgnet både med RAGNAR og io jewels. Der er altid noget at lave. Men jeg synes det er vigtigt engang i mellem at hive stikket ud og pleje sig selv.


Hvad mener du er de vigtigste egenskaber, hvis man vil have succes i din branche?

 A

At man holder fokus og arbejder målrettet for at opretholde sit brand.

 
Q

Hvor finder du inspiration til dine designs?

 A

Jeg henter inspiration alle steder. Via folk der skiller sig ud, rejser, arkitektur og kunst, modemagasiner, blogs og hjemmesider.

 
Q

Hvad ser du som din største succes til dato?

 A

Helt sikkert mit smykkemærke io jewels! Det er mit hjertebarn. Jeg blev pavestolt her i december, hvor der kom flere kunder ind i Ragnar med ønskesedler hvorpå der stod smykker fra Jo Jewels, og endnu mere når jeg ser folk på gaden der bærer mine designs.


 Hvad gør du for at udvikle dig selv?

 A

Jeg elsker at udfordrer mig selv. Mit næste lille projekt bliver at tage riffeltegn og dernæst at dygtiggøre mig indenfor diamanter.

Hvad drømmer du om?

 A

At forblive sund og rask og at få så meget ud af det hele som muligt.

 
Q

Hvad er dit bedste karriere råd?

 A

At følge sin drøm og lave lige netop det man brænder for! Dét at jeg arbejder med min passion og endda tjener penge på det, er helt fantastisk!

 

 

 

 

 

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide