Fortællinger fra min karriere: Carina Franck

Da hun var lille, drømte hun om at blive noget inden for parfume branchen. I dag er hun stifter og direktør af Kalahari Liftstyle International.

Kalahari Lifestyle startede efter en inspirerende rejse i Kalahari Ørkenen, hvor hun voksede op. Vi har taget en snak med denne seje kvinde, der her fortæller om at balancere arbejdsliv og fritid, og forklarer hvordan hun mener, man skaber succes i skønhedsbranchen.

 

Q

Hvad drømte du om at blive da du har barn?

A

 Noget med parfume! Jeg elskede at lege med urter og ting jeg blandede for at lave parfumeopskrifter.

 

Q

Hvad er du uddannet?

A

Jeg ser faktisk alle mine oplevelser og livet som min bedste uddannelse.

 

Q

Hvorfra kom ideerne til at op starte Kalahari Lifestyle ogNimue Skin Technology?

A

Inspirationen er fra min barndom, hvor jeg voksede op på en farm i Kalahari.

 

Q

Du er vokset op på en farm i Afrika, og sandsynligvis haft en ret anderledes opvækst, end den hyppige danskers. Tager du noget fra din opvækst, med din i dit karriereliv?

A

Ja, min barndom i Kalahari har helt sikkert påvirket min tilgang til  mit karriereliv. Folk vil have mere end gode hudplejeprodukter; de vil have oplevelser! Den nye generation af forbrugere søger produkter de kan ‘connecte’ med personligt. Jeg tror på, at et brand skal være en historie der er værd at fortælle. Og min barndoms historier har jeg brugt til at udvikle Kalahari Lifestyle produkterne, som er baseret på de indfødtes ældgamle opskifter.

 

Q

Har du planer om at vende tilbage til Danmark?

A

Ja, jeg besøger løbende min danske Kalahari distributør og de danske Kalahari Forhandlere. Jeg kommer til Danmark igen i oktober og glæder mig allerede!

 

Q

Hvordan ser en typisk dag i Carina Francks liv ud?

A

Jeg har altid meget travlt på Kalahari’s hovedkontor i Johannesborg og jeg rejser meget. Men når jeg er hjemme, kan jeg godt lide at starte dagen med en god kop kaffe og morgenmad med min familie.

 

Q

Hvordan balancer du arbejdsliv og fritid?

A

Jeg forsøger at tage mig tid til at tage min familie med ud i naturen. Noget af det, jeg nyder mest, er at slappe af ved et bål om aftenen – langt væk fra byens lys.

 

Q

Hvad mener du er de vigtigste egenskaber, hvis man vil have succes i din branche?

A

Jeg mener, de vigtigste egenskaber er udholdenhed, kreativitet og hele tiden at være i front med banebrydende innovationer.

 

Q

Hvor finder du inspiration til dine produkter?

A

Planter! Alle helende kræfter findes i naturen og det er der, jeg finder min inspiration. Det, de indfødte afrikanere har vidst i tusinder af år om planternes helende kræfter, er videnskaben først nu ved at få øjenen op for. Fascinerende.

 

Q

Hvad ser du som din største succes til dato?

A

Den største succes er at være mor. Og selvfølgelig at have startet Kalahari Lifestyle International.

 

Q

Hvad gør du for at udvikle dig selv?

A

Jeg betrager hver dag, hvor vi gør alt hvad vi kan for at forbedre skønhedsindustrien, som både min og mit firmas udvikling.

 

Q

Hvad drømmer du om?

A

For hvert Kalahari produkt der sælges, både i Danmark og resten af verden, donerer vi en del af overskuddet fra salget til velgørende projekter i Afrika. Jeg drømmer derfor om, at vi gennem Kalahari Lifestyle kan sætte et varigt fodspor, der skaber job, uddannelse og fødevareprogrammer.

 

Q

Hvad er dit bedste karriere råd?

A

Lad aldrig andre mennesker sætte grænser for dine drømme.

 

 

Del vores artikel:

Del på facebook
Facebook
Del på twitter
Twitter
Del på pinterest
Pinterest
Del på linkedin
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide

Pas på dit hår: Sådan gør du

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold. Sundt og velplejet hår er noget af det øverste på ønskelisten hos rigtig mange kvinder og mænd. Dit hår er

De lækreste spinatvafler

Ingredienser1 banan 1 dl frosne ærter 1 stor håndfuld frisk spinat 1 håndfuld frosne broccoli 1-2 dl havregryn afhængig af, hvor faste vaflerne skal være