[single_post_category_name]

 At være mor med fritid uden frihed

Q

Tvivler du nogensinde på dig selv og i så fald, hvad gør du for at formindske og fjerne denne tvivl?

A

Jeg kan godt blive usikker og ind imellem tabe noget selvtillid, men jeg forsøger hver gang at fortælle mig selv, at jeg har gjort det tusind gange før, trækker vejret dybt og forestiller mig situationen hvor jeg lykkedes. Det er dog ikke altid så ligetil, da der kan være mange faktorer som spiller ind. I forhold til selvtillid har jeg flere redskaber, som jeg bruger for at samle op på mig selv.

Q

Hvordan ser en typisk dag ud for dig?

A

Jeg står som regel op kl 6.30 smørrer min datters madpakke, vækker hende kl. 6.50 og laver morgenmad, får hende op kl. 7.00 hun er b menneske. Så spiser vi morgenmad sammen, jeg elsker morgener så vil gerne have god tid. Vi bor 5 min. fra skolen, så er først ude af døren kl. 7.45 med mindre jeg skal træne kl. 8.00, så går vi kl 7.30 Fysisk træning kl. 8.00 hvis jeg har to pas, hvilket jeg har 2-3 gange i ugen. Hjemme igen kl. 11-12 hvis jeg skal handle på vejen. Laver mad og hviler kroppen hvis jeg ikke har flere gøremål. Og så er det ud af døren igen kl. 14.00 henter Mille, og kører hende til en barnepige, hvis hun ikke er med i hallen. Håndboldtræning fra 15-17 og behandling ved fyssen eller massøren bagefter. Kl. 18 kører jeg fra hallen, henter Mille, hjem og lave aftensmad, hygge og puttetid. Sidder ned en gang efter kl 21.

Q

Hvordan balancerer du arbejdsliv og fritid, når du også har en datter?

A

Det er meget svært, da jeg ikke selv kan bestemme noget som helst. Vi har en del fritid, men ingen frihed. Så man forsøger at planlægge efter håndbolden. Og det er lidt hårdt nogen gange at mit liv altid skal komme før hendes. Men jeg har et bagland, som er gode til at hjælpe, så det aldrig går ud over Mille.

Q

Hvad mener du, er de vigtigste egenskaber, hvis man vil nå langt indenfor håndbolden?

A

Dedikation, viljen til at arbejde hårdt, især i modgang. Samt ærgerrigheden til at ville det. Man er nødt til at ville det 100 %, da der også er en del fravalg. Oftest giver det sig selv, at dem som der har størst vilje og selvfølgelig talent, kommer længst.

Q

Hvad er din hidtidige største succes?

A

Det er svært, da der er mange ting jeg er stolt over, både i klubregi og på landsholdet. Men jeg er vildt stolt over den sæson med FCM i 2014, hvor vi kom til Final4 i CL. Vi kæmpede hele sæsonen med en smal trup. Var måske på papiret ikke blandt top 4 klubhold der fandtes, men det var vores kollektiv og indstilling til tingene.

Q

Hvad drømmer du om?

A

Jeg drømmer om mange ting, at få 3-4 børn og at komme ud og rejse verden rundt. Men mest af alt drømmer jeg bare om at være glad. At gøre de ting som føles rigtig og så gå 100 % efter dem. Jeg har den overbevisning, at man selv langt hen af vejen kan styre hvilke knapper og hvilken retning man vil gå. Så er det jo også vigtigt at være ærlig over for sig selv og i den grad at turde. Intet kommer til en, så vil og ønsker man at tingene skal være anderledes, er det kun en selv som kan ændre det.

Q

Hvad er dit bedste karriereråd?

A

Hvis du brænder og tror på noget, så gå 100 % efter det. Bliv vejledt hos folk som du stoler på og som har kompetence til at vejlede dig. Men frem for alt, giv alt hvad du har og mere til. Vær bevidst om at tingene tager tid, ingen kommer nemt til noget som helst. De fleste med succes har kæmpet en lang og brav kamp, for at komme hvor de er i dag.

Hvis du vil se mere til Louise kan du følge med på hendes Instagram under navnet @Louisesvalastogspellerberg.

Del vores artikel:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Skriv et svar

ChriChri

Du vil måske også kunne lide